RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 9-10-2011即興旺角鬧市私局 [打印本頁]

作者: Barry28    時間: 2011-10-9 22:23
標題: 9-10-2011即興旺角鬧市私局

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

咁都比我係旺角撞到利達!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: MAZDA    時間: 2011-10-9 22:30
下次我都試試學你咁單拖走去東角街 !!!
作者: ericyeung78    時間: 2011-10-9 22:37
點解我見到條7估6玩車嘅
作者: 強強    時間: 2011-10-10 09:26
去kws買零件呀
作者: edmond177917    時間: 2011-10-10 19:51
第六張圖右邊的女仔用大比夾住枝水-,-
作者: 二宮大輝    時間: 2011-10-11 12:58
Barry28 發表於 2011-10-9 22:23
咁都比我係旺角撞到利達!!

私局~~~
作者: Mugford    時間: 2011-10-11 14:49
二宮大輝 發表於 2011-10-11 12:58
私局~~~

呢d先係真正嘅私局!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2