RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: A貨中文版4PK [打印本頁]

作者: cheukhei    時間: 2011-11-6 00:38
標題: A貨中文版4PK
我國偉大產品
http://item.taobao.com/item.htm?id=13535352111&ad_id=&am_id=&cm_id=&pm_id=

作者: R平    時間: 2011-11-6 00:43
利害
作者: monsterken    時間: 2011-11-6 00:46
有名你叫..........."強"國........
作者: cmhk    時間: 2011-11-6 00:52
中國人點解做埋呢啲垃圾野~~~~
作者: 清清    時間: 2011-11-6 01:23
利害,全球首枝LCD彩mon遙控,
各大品牌望塵,支持祖國貨品
作者: justinwan    時間: 2011-11-6 01:45
..........中文版4.5 PK,   你估會吾會jam 機, tol 車???
有無師兄買套返來?揾架8仔試下...
作者: Jazz_Wan    時間: 2011-11-6 01:49
cmhk 發表於 2011-11-6 00:52
中國人點解做埋呢啲垃圾野~~~~

點解呢啲係垃圾野
作者: justinwan    時間: 2011-11-6 01:58
似吾似iphone  4 packing ??

作者: ikesan    時間: 2011-11-6 02:09
載人太空船都做到,做里d甘既低科技野有幾難。鬼佬架佬勝在識吹,不過又好多人聽佢地支歌仔…
作者: lucky88lucky    時間: 2011-11-6 02:23
回復 cmhk 的帖子

ching 一分錢一分貨 國產野唔一定唔好用 現在好多高科技產品都係中國制造 我估你都應該係中國人掛 唔通屋企一件垃圾野都無
作者: 陳真    時間: 2011-11-6 02:25
中國製造有咩問題?
你地D付他把好多都係中國造
你地自己都係中國製造啦
作者: sam42    時間: 2011-11-6 02:59
千其唔好話自己垃圾~~~
作者: andyccf2004    時間: 2011-11-6 05:20
如果比呢支翻版 Fu 記 搶走國內個 market, Fu 記 真係唔慌唔 PK lor !!!
作者: andyccf2004    時間: 2011-11-6 05:32
http://item.taobao.com/item.htm?id=9180318604

http://item.taobao.com/item.htm? ... p;cm_id=&pm_id=

重有老翻 改良板 TT-01 and F104 Pro.

作者: d.s    時間: 2011-11-6 07:55
陳真 發表於 2011-11-6 02:25
中國製造有咩問題?
你地D付他把好多都係中國造
你地自己都係中國製造啦

MIC當然冇問題啦~(如果有QC的話....)
問題係老翻外型啫...
作者: sport    時間: 2011-11-6 08:31
幾時有國產M11x?
作者: cc4321    時間: 2011-11-6 08:32
回復 陳真 的帖子

唔係話中國製就唔好,只不過最好比返小小誠意出黎,一味靠抄襲先會惹人反感,好似GT3B咁,都係中國品牌但有自家原素放入去,好多師兄都樂意買黎玩
作者: kazafu    時間: 2011-11-6 08:59
是非不分, 香港淪亡。
港燦已被大陸男盗女娼文化同化得很深!
作者: cheukhei    時間: 2011-11-6 10:55
ikesan 發表於 2011-11-6 02:09
載人太空船都做到,做里d甘既低科技野有幾難。鬼佬架佬勝在識吹,不過又好多人聽佢地支歌仔…

X2
試問下近十年冇祖國支持,香港會點?
支持祖國,中國萬歲
作者: James.B    時間: 2011-11-6 11:29
世界工場利害利害!!如果個樣再靚D就VeryGood喇
作者: cmhk    時間: 2011-11-6 20:55
中國人為可不可做番自己,永遠攪埋啲四不像,這樣是無前途。
作者: mascat    時間: 2011-11-10 19:30
好鬼肉,唔單單係顏色,款式都抄埋,再靚都唔會幫襯
作者: BUNNYYUEN    時間: 2011-11-12 15:02
細嚼中國國歌的歌詞便不枉說一句我是中國人.全世界中國是第三個擁有太空站的國家,科技何等發達.中國一路走下去,如果有預言家出黎講.世界大同會是中國人的世界,我睇都冇乜人反對
作者: kenanakee    時間: 2011-11-12 15:41
回復 cheukhei 的帖子

直頭吹到beer~一聲,其實槍身都要做新模,點解係都唔自成一格?
係都要比虛榮扯住個鼻行?彩mon都做到,係個樣令人掃興,何必?
其實,小弟經常於u.tube見到好多批評'強國'既說話,
睇鐵路就比日本仔奚落,睇戰機就比鬼頭恥笑,話'強國'係強盜..
我好多時都想反駁,但最後..都係事實勝於雄辯,無可奈何..

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2