RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: top fd vs ff03 [打印本頁]

作者: ming    時間: 2012-3-5 09:49
標題: top fd vs ff03
最近想入架頭輪車玩,請問各位師兄top fd 好定ff03好,謝
作者: hktopra    時間: 2012-3-5 09:58
FF03, 第日可以upgradeFF11
作者: batcat    時間: 2012-3-5 10:16
ming 發表於 2012-3-5 09:49
最近想入架頭輪車玩,請問各位師兄top fd 好定ff03好,謝

If I were you, I will go into.....  Entry class : FF03 --> Can be upgrade to Professional class : FF11  
作者: Allan007    時間: 2012-3-5 11:24
回復 ming 的帖子

FF03最抵死係差唔多每份膠料都有出混炭料,可考慮散砌。
作者: KENNY110    時間: 2012-3-5 11:34
Allan007 發表於 2012-3-5 11:24
回復 ming 的帖子

FF03最抵死係差唔多每份膠料都有出混炭料,可考慮散砌。

散砌就FF11啦差唔多錢
作者: Allan007    時間: 2012-3-5 11:38
KENNY110 發表於 2012-3-5 11:34
散砌就FF11啦差唔多錢

咁又係,不過要唔怕煩先得。
有時一條濕或者一個痰罐仔之類可以揾成個月都搵唔到
作者: KENNY110    時間: 2012-3-5 11:51
下?星星件邊洗揾?
PS:架HPl好無玩,噚日來到就見你野走,無机會睇下佢跑姿添
作者: Allan007    時間: 2012-3-5 13:46
KENNY110 發表於 2012-3-5 11:51
下?星星件邊洗揾?
PS:架HPl好無玩,噚日來到就見你野走,無机會睇下佢跑姿添

架野算幾好玩,就咁放落地識行識走,仲幾快添,落雨應該仲好玩
不過最失敗係個殼,HPI根本用錯油,一撞D油好似落雪咁甩晒出黎,就咁比個透明殼我自己噴仲好
作者: KENNY110    時間: 2012-3-5 13:55
Allan007 發表於 2012-3-5 13:46
架野算幾好玩,就咁放落地識行識走,仲幾快添,落雨應該仲好玩
不過最失敗係個殼,HPI根本用錯油,一 ...

撞多幾次啲油甩晒咪可以再噴過囉!

正題:樓主如果唔想煩咪出條蛇—步到位
作者: Allan007    時間: 2012-3-5 14:43
KENNY110 發表於 2012-3-5 13:55

蛇真係有D貴,不過只有佢同FF03先可以叫做FF車,TOP果部個摩打算係中置,不過走電線好走好多。
用黎比賽就冇計,貴都要買。我志在玩殼,所以全車一件混炭料都冇
作者: KENNY110    時間: 2012-3-5 16:52
Allan007 發表於 2012-3-5 14:43
蛇真係有D貴,不過只有佢同FF03先可以叫做FF車,TOP果部個摩打算係中置,不過走電線好走好多。
用黎比賽 ...

我之前都係用原裝兜,但夏天熱得濟玩到個摩打位斜咗落去
作者: L2    時間: 2012-3-5 21:43
New TOP FF is coming
作者: koeikoei    時間: 2012-3-5 21:47
FF03
作者: vwsl    時間: 2012-3-6 00:43
回復 KENNY110 的帖子

Agree..
作者: ym34    時間: 2012-3-9 19:51
KENNY110 發表於 2012-3-5 13:55

good idea
作者: vwsl    時間: 2012-3-11 22:37
回復 ym34 的帖子

車新,又有戰績支持 (TITC 2012 FF class 冠軍),完全唔駛煩啦

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2