RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 終於入手~~ heehehe [打印本頁]

作者: ccc_78    時間: 2012-3-6 10:37
標題: 終於入手~~ heehehe
忍唔住, 一見有貨就攞返屋企先

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 周百通    時間: 2012-3-6 10:40
恭喜成為車主!
作者: lung_1209    時間: 2012-3-6 10:44
幾錢到呀, 帥兄
作者: ccc_78    時間: 2012-3-6 10:58
回復 lung_1209 的帖子

$1800左右
作者: ikesan    時間: 2012-3-6 11:01
Good choose! Congratulation
作者: bunpong    時間: 2012-3-6 11:47
正~~恭喜!
作者: ccc_78    時間: 2012-3-6 12:08
各位有無esc, motor好介紹呀~~
作者: cowboyfan    時間: 2012-3-6 12:22

哈哈,恭喜哂我昨日都買左,怕高道買的,(係之前訂的,等左個幾月)想
用有刷27t motor, esc未定
作者: ccc_78    時間: 2012-3-6 12:37
回復 cowboyfan 的帖子

我都有隻50t motor, 都係唔知用咩esc好
作者: zeda    時間: 2012-3-6 12:38
有無現貨
作者: 周百通    時間: 2012-3-6 13:47
ccc_78 發表於 2012-3-6 12:08
各位有無esc, motor好介紹呀~~

雞公頭電变55T麽打!
作者: Kevin@racing    時間: 2012-3-6 18:09
恭喜!
作者: 路人丙    時間: 2012-3-6 19:41
恭喜!恭喜!
作者: ccc_78    時間: 2012-3-6 22:47
請問係點裝呢??

登錄/註冊後可看大圖

如果插晒入去, bearing位同說明書唔同........

登錄/註冊後可看大圖

如果跟bearing位, 支軸又插唔晒入去個diff lock入面, 應該係點裝呢??

登錄/註冊後可看大圖

thx 各位

作者: Garfieldhau    時間: 2012-3-6 23:03
作者: ccc_78    時間: 2012-3-8 09:41
進度唔錯heeheheee

登錄/註冊後可看大圖

作者: ccc_78    時間: 2012-3-8 09:45
有無師兄有方法去set果個clutch, 我唔知點先叫set得好
佢教扭實佢鬆兩圈, 試左好似夾死晒咁
作者: novacell    時間: 2012-3-8 12:31
1.8k 又抵woo.......  , C hing 邊間入手 ?? 加個像真殼仲正~~~
作者: ccc_78    時間: 2012-3-12 13:54
終於攪掂晒~~~

登錄/註冊後可看大圖

要去試吓車先

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 周百通    時間: 2012-3-12 14:57
嘩……泥漿鴨,正呀!
作者: Garfieldhau    時間: 2012-3-12 18:06
泥鴨、、、、、
作者: cowboyfan    時間: 2012-3-12 20:13
請問ccc-78師兄那套鈐同車太好用嗎?係邊道買呢?
我本來噴白色的,原來師兄噴左白色,所以要改噴其他色.
作者: ccc_78    時間: 2012-3-12 20:31
回復 cowboyfan 的帖子

我呢套係志樂買既, 1.9呔連軨, 都ok, 不過好似細左d, 諗住換套2.2試
白色睇落都唔錯, 估唔到你同我有同一諗法
作者: cowboyfan    時間: 2012-3-12 21:22
回復 ccc_78 的帖子

換套2.2用到嗎?要換車殼
作者: ccc_78    時間: 2012-3-12 21:44
應該用到

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2