RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有無師兄想買GPM金屬件? [打印本頁]

作者: 榮~    時間: 2012-5-3 21:46
標題: 有無師兄想買GPM金屬件?
http://www.gpmracing-parts.com/shop/
因為單買一件運費要$165,之後每件加$10,所以睇下有無師兄夾錢訂!
作者: FAZZ    時間: 2012-5-3 21:55
乜冇得好似RC媽咁上佢道外賣自取咩? 百幾蚊運費買件pars! 點買呀?
作者: 榮~    時間: 2012-5-3 22:19
FAZZ 發表於 2012-5-3 21:55
乜冇得好似RC媽咁上佢道外賣自取咩? 百幾蚊運費買件pars! 點買呀?

就係無外賣自取!
買$60,但運費要$165!
點買得落!
作者: LFY    時間: 2012-5-3 23:09
佢地好似都做門巿架喎,你試下打電話問下
Corporate Headquarters:

GPMRACING-PARTS.COM
Room E, Block 7C, 7/F, Tai Chi Factory Bldg., 25-29 Kok Cheung Street, Tai Kok Tsui, Kowloon, Hong Kong

Phone: (852) 3101-9282
Fax: (852) 3101-0010       

作者: LFY    時間: 2012-5-3 23:11
或者你睇下RC媽,佢地都有佢啲嘢賣
作者: 榮~    時間: 2012-5-4 09:22
LFY 發表於 2012-5-3 23:09
佢地好似都做門巿架喎,你試下打電話問下
Corporate Headquarters:

唔該師兄!
我問過佢話無自取啊!
作者: 榮~    時間: 2012-5-4 09:24
LFY 發表於 2012-5-3 23:11
或者你睇下RC媽,佢地都有佢啲嘢賣

我都睇過rcmart係無既!
作者: pma    時間: 2012-5-4 09:42
榮~ 發表於 2012-5-4 09:24
我都睇過rcmart係無既!

I received  email before about his showroom and you may try to buy at following address.

Showroom Address:
RM2204 Prosper Commercial Bldg
9 Yin Chong St, MK
tel: 23329477
作者: 榮~    時間: 2012-5-4 09:57
pma 發表於 2012-5-4 09:42
I received  email before about his showroom and you may try to buy at following address.

Showro ...

我打去問下先!唔該晒師兄!
作者: NICKELHUNG    時間: 2012-5-24 12:04
GPM質量OK嗎? 以前好像不太好
作者: wanmore    時間: 2012-5-31 00:24
不太好
作者: zeda    時間: 2012-6-13 08:57
榮~ 發表於 2012-5-4 09:57
我打去問下先!唔該晒師兄!

有沒有消息
作者: B仔    時間: 2012-6-13 09:15
回復 榮~ 的帖子

有部份舖頭仲有代售gpm零件的,可以要求代訂,但必須先問清楚價格。

作者: B仔    時間: 2012-6-13 09:15
回復 榮~ 的帖子

有部份舖頭仲有代售gpm零件的,可以要求代訂,但必須先問清楚價格。

作者: cytnet    時間: 2012-6-13 09:20
回復 榮~ 的帖子

咁咪唔好買佢囉咁簡單
作者: 榮~    時間: 2012-6-13 17:43
B仔 發表於 2012-6-13 09:15
回復 榮~ 的帖子

可否告訴我那些鋪頭有代訂!
作者: 榮~    時間: 2012-6-13 17:46
zeda 發表於 2012-6-13 08:57
有沒有消息

打去問左!答案係要訂貨,價錢還比網上標價貴左!
作者: 101ROADBAR    時間: 2012-6-19 23:36
榮~ 發表於 2012-6-13 17:46
打去問左!答案係要訂貨,價錢還比網上標價貴左!

試下呢間, 除GPM外都有賣好多土炮野, 但只限郵寄.

www.asiatees.com
Monday to Friday 10am to 6pm HKT or Saturday 10am to 2pm : 852-2886-0618
作者: 榮~    時間: 2012-6-19 23:43
101ROADBAR 發表於 2012-6-19 23:36
試下呢間, 除GPM外都有賣好多土炮野, 但只限郵寄.

www.asiatees.com

Thx!等我睇下先!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2