RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Subaru BRZ @ Festival Walk [打印本頁]

作者: vNistelrooy    時間: 2012-7-22 16:51
標題: Subaru BRZ @ Festival Walk

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: vNistelrooy    時間: 2012-7-22 16:52
個sales話86跟altezza6速而brz跟sti6速,級數完全唔同
重有,wrc藍色棍仔10月10部淨番1部,之後就唔知批唔批到, 因為全球RHD都缺貨中
個籠係靚過86
86 準車主係時候撻訂喇
作者: bitmap    時間: 2012-7-22 16:54
哇, 無Turbo又唔係STI都40
遲d出STI版未5幾60?!
作者: bitmap    時間: 2012-7-22 16:55
d日本仔野真係貴到震
作者: chowhungjai    時間: 2012-7-22 17:14
住40萬,選擇多到不得了,除非真係鐘意subaru BRZ得好緊要!!
作者: vNistelrooy    時間: 2012-7-22 17:33
將會係一代經典
if BOXER引擎冇問題既話
作者: albert268    時間: 2012-7-22 17:59
Volkswagen Golf RR......
作者: AMAT    時間: 2012-7-22 18:00
亂噏!brz同86係同一個波箱!
作者: AMAT    時間: 2012-7-22 18:09
我指個sales亂噏
作者: Allan007    時間: 2012-7-22 18:13
真係邊值40個呀?Boxer引擎維修唔方平。
作者: AMAT    時間: 2012-7-22 18:13
86同brz機械結構一樣,唔同只係設定同小配件。如呔鈐大小,懸掛設定及車內配飾。
作者: Scania    時間: 2012-7-22 18:36
小數仲會設計出來預你改既車,但唔係好大改車癮都唔會買o羅…
買架BMW 118i都係三十幾萬,比貴D仲有M Sport版,又實用d,又一樣係FR有棍仔揀
作者: Sin    時間: 2012-7-22 19:37
Looks good in blue!
作者: prodanny    時間: 2012-7-22 23:31
SUBARU既藍色確係靚, 加埋頭bumper既設計, 我鍾意BRZ多過豐田86.

作者: cc4321    時間: 2012-7-23 12:20
40萬買部二千cc日本車?值咩
作者: AMAT    時間: 2012-7-23 14:43
其實以宜家買架2.0七人都要三十幾萬,四十幾萬已經係好正常.
去唔返以前O的車賣十幾萬一架O既年代諗法.
作者: iggihk    時間: 2012-7-23 18:14
生不逢時, 而家邊有人明白高轉樂趣? 個個都係turbo+電腦.

其實任你幾好玩,但得200hp, 响highway 俾d Golf 放爆都非常無引
作者: 愛人愚己    時間: 2012-7-23 21:30
想問下SEDAN WRX STI賣緊幾錢?
作者: Scania    時間: 2012-7-23 22:24
AMAT 發表於 2012-7-23 14:43
其實以宜家買架2.0七人都要三十幾萬,四十幾萬已經係好正常.
去唔返以前O的車賣十幾萬一架O既年代諗法.

但買架BMW都係三十幾…
作者: Allan007    時間: 2012-7-23 22:30
AMAT 發表於 2012-7-22 18:09
我指個sales亂噏

其實諗下都覺得無稽,Altezza同Sti個波箱本來係cup落唔同engine度,依家又有乜可能cup到落同一部engine度呢?
作者: gtimax    時間: 2012-7-23 23:34
買個款OK既.........但比civic介既時候就知自己有幾傻仔
作者: smallpig668    時間: 2012-7-24 10:53
日元高,歐元低,現在買日本車一D都唔值。
作者: Scania    時間: 2012-8-6 09:57
新一代飛仔車係F10 5系
作者: vNistelrooy    時間: 2013-9-29 14:48
坐過朋友架528,真係幾快,坐埋代理架328後座,3個人坐過3個都話頭暈
作者: vNistelrooy    時間: 2018-4-20 19:37
衣家賣34萬咋, gogogo

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2