RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 刪除....謝謝" [打印本頁]

作者: 自由人    時間: 2012-10-25 22:27
標題: 刪除....謝謝"

刪除....謝謝"

作者: lklzh    時間: 2012-10-25 22:35
师兄,小弟来顶你了,加油
作者: shipourking    時間: 2012-10-25 22:35
幾靚呀
作者: shipourking    時間: 2012-10-25 22:37
幾靚呀
作者: man6815    時間: 2012-10-25 22:59
加油加油努力加油
作者: kitming    時間: 2012-10-25 23:05
沙魚仔:
          嘩! 好正呀! 超讚,
作者: 自由人    時間: 2012-10-25 23:12
lklzh 發表於 2012-10-25 22:35
师兄,小弟来顶你了,加油

謝謝  師兄....
作者: 自由人    時間: 2012-10-25 23:13
shipourking 發表於 2012-10-25 22:35
幾靚呀

謝謝  師兄..手工唔太好...第一次造船....
作者: 自由人    時間: 2012-10-25 23:13
man6815 發表於 2012-10-25 22:59
加油加油努力加油

知道...希望盡快完成.....
作者: 自由人    時間: 2012-10-25 23:15
kitming 發表於 2012-10-25 23:05
沙魚仔:
          嘩! 好正呀! 超讚,

基哥....正..絕對唔係囉....第一次造船...手工唔太好...如果可以完成落到水行得已經好開心......
有時間會多D練習造多D船.....
作者: andrew007    時間: 2012-10-25 23:17
期待師兄大作........
作者: 自由人    時間: 2012-10-25 23:22
andrew007 發表於 2012-10-25 23:17
期待師兄大作........

我冇乜時間整...唔知幾時先整得好.....謝謝 師兄...
作者: kitming    時間: 2012-10-25 23:28
自由人 發表於 2012-10-25 23:15
基哥....正..絕對唔係囉....第一次造船...手工唔太好...如果可以完成落到水行得已經好開心......
有時間 ...

沙魚仔
          凡事總有第一次, 處女下海, 已見风範, 努力加油!
作者: 自由人    時間: 2012-10-25 23:29
kitming 發表於 2012-10-25 23:28
沙魚仔
          凡事總有第一次, 處女下海, 已見风範, 努力加油!

謝謝...基哥...訓喇...晚安...88"
作者: 平民艦隊    時間: 2012-10-25 23:46
加油呀鯊魚,今次睇你啦
作者: Dork    時間: 2012-10-26 00:20
真係吾少嘢
犀利
等你的成果
作者: siukeung1972    時間: 2012-10-26 01:26
由兄,加油努力完成,快投入服務加班,假曰撘船入長州當更好多人,新渡輪船隊就嚟殺吾起!
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 07:48
siukeung1972 發表於 2012-10-26 01:26
由兄,加油努力完成,快投入服務加班,假曰撘船入長州當更好多人,新渡輪船隊就嚟殺吾起! ...

收到   強哥...盡快起貨投入服務......
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 07:50
Dork 發表於 2012-10-26 00:20
真係吾少嘢
犀利
等你的成果

輝輝   咪鬼笑人啦......造起應該唔會靚 ( 冇工具 同 第一次冇經驗造船..) 落得水行得就算以喇.....
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 07:51
平民艦隊 發表於 2012-10-25 23:46
加油呀鯊魚,今次睇你啦

唔好太大期望會好D...另你地失望就唔好啦.....
作者: 鍵仔    時間: 2012-10-26 08:41
+++  oil  ...     coming soon  ...   

作者: flybook    時間: 2012-10-26 11:26
good用咩工具吾系問題 最緊要就手
作者: ragel    時間: 2012-10-26 13:34
鯊魚兄加油,期待完成下水!
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 13:39
ragel 發表於 2012-10-26 13:34
鯊魚兄加油,期待完成下水!

謝謝  師兄....不過有排等喎.....
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 13:39
flybook 發表於 2012-10-26 11:26
good用咩工具吾系問題 最緊要就手

我D工具(文具)拎出離會比人笑嫁......
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 13:40
鍵仔 發表於 2012-10-26 08:41
+++  oil  ...     coming soon  ...

謝謝  健仔......
作者: JerryLeung12    時間: 2012-10-26 14:28
加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 14:54
JerryLeung12 發表於 2012-10-26 14:28
加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油加油 ...

JER  仔  咪鬼比壓力我啦.....衰鬼"
作者: JerryLeung12    時間: 2012-10-26 15:30
自由人 發表於 2012-10-26 14:54
JER  仔  咪鬼比壓力我啦.....衰鬼"

下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 15:32
JerryLeung12 發表於 2012-10-26 15:30
下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下水下 ...

打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...
作者: JerryLeung12    時間: 2012-10-26 15:37
自由人 發表於 2012-10-26 15:32
打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打鑊你 JER 仔...打 ...

嘩!嘩!嘩! WHY 打鑊我 """JER""" 仔 999
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 15:40
JerryLeung12 發表於 2012-10-26 15:37
嘩!嘩!嘩! WHY 打鑊我 """JER""" 仔   999

呵呵" 你咁可愛邊捨得打喎...講下笑次麻.....( 都唔夠你打啦....)
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 15:42
JerryLeung12 發表於 2012-10-26 15:37
嘩!嘩!嘩! WHY 打鑊我 """JER""" 仔   999

我去整下隻船先....88
作者: JerryLeung12    時間: 2012-10-26 15:45
自由人 發表於 2012-10-26 15:42
我去整下隻船先....88

加油! update 進度喎~~
作者: 自由人    時間: 2012-10-26 16:52

.......................

作者: 自由人    時間: 2012-10-26 16:54
JerryLeung12 發表於 2012-10-26 15:45
加油! update 進度喎~~

唔夠膠痴左幾條木條咋.........
作者: 138168    時間: 2012-10-26 18:30

鯊記造船廠開張大吉,正式運營,唔賀唔得........祝業 務蒸蒸日上,船越造越大隻

多口問句,你現是先造個模,準備大量生產嗎?

作者: 自由人    時間: 2012-10-26 18:39
138168 發表於 2012-10-26 18:30
鯊記造船廠開張,正式運營,唔賀唔得........祝業 務蒸蒸日上,船越造越大隻

多口問句,你現是先 ...

呵呵" 謝謝....唔係船廠呢...
造模 ~ 暫時只造 2 隻.. 1 隻 朋友 新記..1 隻自己 油記.....
作者: 138168    時間: 2012-10-26 18:52
鯊兄你真是造船天才,聰明絕頂......文具釘書機用得淋漓盡至

我有時用緊呢件.......哂電(死蠢)
登錄/註冊後可看大圖