RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: [新手] 岩岩入手 sakura cs sport [打印本頁]

作者: 性情中人    時間: 2013-5-14 12:33
標題: [新手] 岩岩入手 sakura cs sport
尋日終於砌好, 但發覺差兩樣野未可以試行

1. motor gear
2. motor senor long cable....

有無師兄可以show下reciever, 電變個擺位點先好?

作者: kahungboy    時間: 2013-5-14 17:27
摩打gear, 原裝大減用18~20都ok
長senor線, 間間rc shop都有

車架地方大, 點擺接收電變隨你喜歡

作者: 性情中人    時間: 2013-5-14 20:52
岩岩買左21T gear, long sensor cable

Can trail run tonight
作者: JasonLeung    時間: 2013-5-14 20:54
淨車依家要幾銀?
作者: kahungboy    時間: 2013-5-14 21:18
trial run at home?

作者: 性情中人    時間: 2013-5-15 10:23
JasonLeung 發表於 2013-5-14 20:54
淨車依家要幾銀?

我買左 $ &%)
作者: 性情中人    時間: 2013-5-15 10:23
kahungboy 發表於 2013-5-14 21:18
trial run at home?

trail run at home 左一陣... 發現可以比佢慢慢行.... 一陣落停車場試車先

作者: kahungboy    時間: 2013-5-16 08:32
控制得住了嗎?
作者: 性情中人    時間: 2013-5-16 09:56
kahungboy 發表於 2013-5-16 08:32
控制得住了嗎?

我換左頭單, default cs=2.14

控制到, 起碼扭左走左扭右, 要行直線都得

下一步要控制轉灣角度, 入灣出灣

ps. 原裝呔有火花既....

作者: kahungboy    時間: 2013-5-16 10:16
火花呔係幾型,嚇得下人~(但原裝的膠水不夠, 呔皮易甩)

作者: kahungboy    時間: 2013-5-16 10:20
換頭單後前輪轉向時有無跳??
作者: 性情中人    時間: 2013-5-16 10:23
kahungboy 發表於 2013-5-16 10:20

係架, 出火花係幾嚇人架

換左頭單後無跳呀?
作者: kahungboy    時間: 2013-5-16 10:34
火花呔係好, 不過條鈴完全配唔到車殼
作者: 性情中人    時間: 2013-5-16 11:25
kahungboy 發表於 2013-5-16 10:34
火花呔係好, 不過條鈴完全配唔到車殼

條鈴係靚.... 型光黃, 真係好掂...
但唔知夾無野殼... 唔通下下都D1仕樣既S13咩....

作者: albert0329    時間: 2013-5-16 19:44
kahungboy 發表於 2013-5-16 10:20

我有跳喎,係咁震Tim,係大角度就會。

作者: albert0329    時間: 2013-5-16 19:47
性情中人 發表於 2013-5-16 11:25
條鈴係靚.... 型光黃, 真係好掂...
但唔知夾無野殼... 唔通下下都D1仕樣既S13咩....

所以我買S14殼Law,都係貼紙殼尼。Y記殼好DD,夠長Cup 得曬。

作者: 性情中人    時間: 2013-5-16 20:53
albert0329 發表於 2013-5-16 19:44
我有跳喎,係咁震Tim,係大角度就會。

點解會跳既
作者: albert0329    時間: 2013-5-16 21:31
性情中人 發表於 2013-5-16 20:53
點解會跳既

都唔知點解會跳,無理佢照玩。我估可能支萬向頂唔住,有人話換三節棍會好D,我等佢搞掂先換。

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-16 21:38
如果大角度先跳,好大可能原裝支萬向,佢唔係大角度架,set得太盡好易瓜,佢入面有個彈弓圈瓜咗開咗口頂到嘢就震。
作者: albert0329    時間: 2013-5-16 21:39
性情中人 發表於 2013-5-16 20:53
點解會跳既

都唔知點解會跳,無理佢照玩。我估可能支萬向頂唔住,有人話換三節棍會好D,我等佢搞掂先換。

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-16 22:32
albert0329 發表於 2013-5-16 21:39
...

albert兄係咪用3仔大轉向果支都會跳。

作者: albert0329    時間: 2013-5-16 22:38
bookkeyhk 發表於 2013-5-16 22:32
albert兄係咪用3仔大轉向果支都會跳。

係亞,你點知嘅,問過食粥老細,佢話換支3節棍會好D,但D3節棍有冇55度呢,好彩佢無貨唔使買住,RC媽都冇。

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-16 23:14
albert0329 發表於 2013-5-16 22:38
係亞,你點知嘅,問過食粥老細,佢話換支3節棍會好D,但D3節棍有冇55度呢,好彩佢無貨唔使買住,RC媽都冇 ...

我支萬向瓜果陣3仔果支都味出,如果係我第日唔考慮佢,角度三節棍一定得,TRF果對都得我用緊超過半年,你真係唔好彩,RC媽有貨,要買,哈哈..........! 架車係點樣跳,會唔會唔關萬向事,已經特登出支大角度萬向喎,咁都唔得就真係差d。
作者: albert0329    時間: 2013-5-17 08:11
平時無震,拎起架車試左右盡軚都無震,係玩果陣反呔用最大角度時就會震,個轆震震下咁,有時無咁大角度反呔佢又無震,都唔知佢想點,所以唔整住,你果支好似好貴下喎,唔知parts no 係乜呢? bookkeyhk 兄唔該。
作者: albert0329    時間: 2013-5-17 10:58
bookkeyhk 發表於 2013-5-16 23:14
我支萬向瓜果陣3仔果支都味出,如果係我第日唔考慮佢,角度三節棍一定得,TRF果對都得我用緊超過半年,你 ...

bookkeyhk 兄,想問下你用果條幾長,原裝係44mm,但好多都係46mm,會唔會唔啱用。

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-17 18:06
albert0329 發表於 2013-5-17 10:58
bookkeyhk 兄,想問下你用果條幾長,原裝係44mm,但好多都係46mm,會唔會唔啱用。
...

最好用返44mm,長咗有機會頂9骨。

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-17 18:13
albert0329 發表於 2013-5-17 08:11
平時無震,拎起架車試左右盡軚都無震,係玩果陣反呔用最大角度時就會震,個轆震震下咁,有時無咁大角度反呔 ...

用緊星星 42216 果對,E 加應該$ 2XX,想問下拎起架車嚟試係咪肯定無震。

作者: albert0329    時間: 2013-5-17 18:25
bookkeyhk 發表於 2013-5-17 18:13
用緊星星 42216 果對,E 加應該$ 2XX,想問下拎起架車嚟試係咪肯定無震。

一陣返屋企再試真D先,啱啱收工。

作者: 性情中人    時間: 2013-5-17 20:51
學住野先,硬係覺得遲早到我
作者: albert0329    時間: 2013-5-17 22:02
bookkeyhk 發表於 2013-5-17 18:13

唔試由始何,一試就知可能壞左,左右都震,左邊震過貓王,右邊微震,又要破財,$2XX,呢D野都似足真車咁,真車玩飄移都係成日瓜狗骨波裝,上下搖臂咁.......不過你講個支三節棍都用得過,等陣換返跟車個支再試,唔該bookkey兄提醒左小弟。thanks

作者: albert0329    時間: 2013-5-17 22:19
啱啱睇完果支42216D料靚過3仔個支好多下,都係唔好等3仔個支,星星果支穩陣D。
作者: edd_0405    時間: 2013-5-17 22:53
albert0329 發表於 2013-5-17 22:19
啱啱睇完果支42216D料靚過3仔個支好多下,都係唔好等3仔個支,星星果支穩陣D。 ...

師兄咁大獲!我換咗之後都好小試車!又發覺唔到佢有震喎!

作者: albert0329    時間: 2013-5-17 23:03
edd_0405 發表於 2013-5-17 22:53
師兄咁大獲!我換咗之後都好小試車!又發覺唔到佢有震喎!

Hi,你好,我正話啱啱發覺C座同轉向杯有虛位,唔知係咪震慨原因,明日買轉向杯介子換左佢再試。

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-17 23:13
albert0329 發表於 2013-5-17 22:02
唔試由始何,一試就知可能壞左,左右都震,左邊震過貓王,右邊微震,又要破財,$2XX,呢D野都似足真車咁 ...

之前我果部瓜萬向果陣,3仔果支都未出,拆咗416x果支嚟試,一試就無嘢好講,買多對比佢。

作者: edd_0405    時間: 2013-5-17 23:18
albert0329 發表於 2013-5-17 23:03
Hi,你好,我正話啱啱發覺C座同轉向杯有虛位,唔知係咪震慨原因,明日買轉向杯介子換左佢再試。
...

買介子加落去就得喇!唔使另外再買新杯屎!試吓加咗介子先!之前我都係咁!加咗介子之後就無再震!

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-17 23:20
albert0329 發表於 2013-5-17 22:19
啱啱睇完果支42216D料靚過3仔個支好多下,都係唔好等3仔個支,星星果支穩陣D。 ...

呢D損耗嘢都係來佬嘢好d。

作者: albert0329    時間: 2013-5-17 23:29
edd_0405 發表於 2013-5-17 23:18
買介子加落去就得喇!唔使另外再買新杯屎!試吓加咗介子先!之前我都係咁!加咗介子之後就無再震!
...

Thanks 加左介子試下先。

作者: albert0329    時間: 2013-5-17 23:33
bookkeyhk 發表於 2013-5-17 23:13
之前我果部瓜萬向果陣,3仔果支都未出,拆咗416x果支嚟試,一試就無嘢好講,買多對比佢。
...

因為我張2支萬向左右調轉試,都係左邊震得西利過右邊,再睇真D,原來有虛位,唔知係咪虛位問題,聽日再試,唔係星期日無得玩。

作者: albert0329    時間: 2013-5-17 23:35
bookkeyhk 發表於 2013-5-17 23:20
呢D損耗嘢都係來佬嘢好d。

星星果支足料好多,買都一定買佢。

作者: 性情中人    時間: 2013-5-17 23:37
今日去佐敦B場試車
發現係控制唔到佢點飄
有無教學可以學下呀?
作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-17 23:50
albert0329 發表於 2013-5-17 23:33
因為我張2支萬向左右調轉試,都係左邊震得西利過右邊,再睇真D,原來有虛位,唔知係咪虛位問題,聽日再試 ...

試清楚d先,唔咪曬錢又解決唔到個問題,同埋留意下會唔會萬向hi個c座。

作者: 性情中人    時間: 2013-5-18 00:09
http://www.hpieurope.com/walk.php?lang=en&id=19
岩岩見到哩個網有教點drift
作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-18 00:47
性情中人 發表於 2013-5-17 23:37
今日去佐敦B場試車
發現係控制唔到佢點飄
有無教學可以學下呀?

係咪無改細個CS,如果係原裝CS2.14係好難玩下,其實我都算係新手,玩返車1年倒。

作者: albert0329    時間: 2013-5-18 12:43
bookkeyhk 發表於 2013-5-17 23:50
試清楚d先,唔咪曬錢又解決唔到個問題,同埋留意下會唔會萬向hi個c座。
...

今晚試下Sent 段片比你睇下,幫下眼,唔該bookkeyhk 兄。

作者: albert0329    時間: 2013-5-18 13:31
今日去佐敦B場試車
發現係控制唔到佢點飄
有無教學可以學下呀?

多口問句,B場多人玩嗎?什麼時段呢,Thanks

作者: qazxcvb24    時間: 2013-5-18 13:46
- -一定要換三節萬向  換左同冇換兩回事
作者: albert0329    時間: 2013-5-18 13:55
qazxcvb24 發表於 2013-5-18 13:46

Thanks Ching 一路玩一路震,有時又唔震。

作者: qazxcvb24    時間: 2013-5-18 14:03
你轉向轉得大就會越震震震....轉得細既話就唔會點震
作者: albert0329    時間: 2013-5-18 15:49
qazxcvb24 發表於 2013-5-18 14:03
你轉向轉得大就會越震震震....轉得細既話就唔會點震

係左邊最震,我拎起架車試,見到C座連轉向杯加轆一齊震右邊微震,咁唔知是否萬向問題。煩惱中。

作者: qazxcvb24    時間: 2013-5-18 17:18
albert0329 發表於 2013-5-18 15:49
係左邊最震,我拎起架車試,見到C座連轉向杯加轆一齊震右邊微震,咁唔知是否萬向問題。煩惱中。
...

係萬向問題  因為 我一換三節棍 就唔震

作者: 性情中人    時間: 2013-5-18 17:31
bookkeyhk 發表於 2013-5-18 00:47
係咪無改細個CS,如果係原裝CS2.14係好難玩下,其實我都算係新手,玩返車1年倒。
...

的確,係2.14 CS ……
但唔想改細住……想練多次(十)都唔掂先改
作者: 性情中人    時間: 2013-5-18 17:32
albert0329 發表於 2013-5-18 13:31

計埋我在內,共有三部十仔,唔多人玩
作者: 性情中人    時間: 2013-5-18 17:33
albert0329 發表於 2013-5-18 13:31

作者: albert0329    時間: 2013-5-18 17:48
qazxcvb24 發表於 2013-5-18 17:18
係萬向問題  因為 我一換三節棍 就唔震

Thank you

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-18 18:53
albert0329 發表於 2013-5-18 12:43
今晚試下Sent 段片比你睇下,幫下眼,唔該bookkeyhk 兄。

咪Sent過嚟睇下。

作者: albert0329    時間: 2013-5-18 19:19
性情中人 發表於 2013-5-18 17:33

Thank you

作者: albert0329    時間: 2013-5-18 21:39
今日去佐敦B場試車
發現係控制唔到佢點飄
有無教學可以學下呀?

佢個尾轆齒比太快,一大油好易推頭,所以好多師兄都改細個CS,無咁易推頭,易控D,好玩D,玩熟左再改大D。

作者: 性情中人    時間: 2013-5-19 00:25
係,真係推到傻,甩既情度同真既FR車加光頭呔無乜分別
作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-19 01:04
性情中人 發表於 2013-5-19 00:25
係,真係推到傻,甩既情度同真既FR車加光頭呔無乜分別

相比起真車,我就話車仔用大CS甩d,自己試慢d打圈都仲可以,一要轉方向如打8字就白鴿轉,技術末夠班,上綱見有人玩倒,不過真係頂佢唔順。
作者: patrickli071    時間: 2013-5-19 01:35
借位求救一下,
我本身都諗住換尾皮帶齒改細d cs 黎玩,
於是買左粒T14 既PULLEY
但係裝既時候先發覺粒PULLEY 係用機米裝,
而D3 本身PULLEY 係用果粒好難裝既PIN 黎上,
原裝條PIN 比起新買果粒PULLEY 既機米幼一本左右..
點算??

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-19 02:28
patrickli071 發表於 2013-5-19 01:35
借位求救一下,
我本身都諗住換尾皮帶齒改細d cs 黎玩,
於是買左粒T14 既PULLEY

如果係3仔金屬齒,應該有跟一粒機米,係咪都唔夠,摩打齒個粒應該啱,摩打齒有無多係手,去買就3x3機米。

作者: patrickli071    時間: 2013-5-19 10:48
bookkeyhk 發表於 2013-5-19 02:28
如果係3仔金屬齒,應該有跟一粒機米,係咪都唔夠,摩打齒個粒應該啱,摩打齒有無多係手,去買就3x3機米。 ...

咁樣架, 得一粒機米   

作者: albert0329    時間: 2013-5-19 13:16
patrickli071 發表於 2013-5-19 10:48
咁樣架, 得一粒機米

好似食粥貨尼,1粒機米基本都夠,唔夠咪買多粒Law,裝金屬齒唔可以用邊釘㗎,套個金屬齒落去再收機米就得,個位你就返個邊釘窿就OK。希望幫到你。

作者: patrickli071    時間: 2013-5-19 13:43
albert0329 發表於 2013-5-19 13:16
好似食粥貨尼,1粒機米基本都夠,唔夠咪買多粒Law,裝金屬齒唔可以用邊釘㗎,套個金屬齒落去再收機米就得 ...

即係對番齊個PIN 窿, 然後唔理佢就咁收粒機米落去??

作者: albert0329    時間: 2013-5-19 13:52
patrickli071 發表於 2013-5-19 13:43
即係對番齊個PIN 窿, 然後唔理佢就咁收粒機米落去??

係呀,我都係咁收到頂住支軸就OK,怕一粒唔夠咪買多粒比佢,個齒兩邊都有牙。

作者: patrickli071    時間: 2013-5-19 13:56
albert0329 發表於 2013-5-19 13:52
係呀,我都係咁收到頂住支軸就OK,怕一粒唔夠咪買多粒比佢,個齒兩邊都有牙。
...

哦~  OK OK
洗唔洗落羅絲膠??

作者: albert0329    時間: 2013-5-19 14:58
patrickli071 發表於 2013-5-19 13:56
哦~  OK OK
洗唔洗落羅絲膠??

應該唔使

作者: patrickli071    時間: 2013-5-19 22:02
albert0329 發表於 2013-5-19 14:58
應該唔使

ok thx so much!!!   

作者: albert0329    時間: 2013-5-19 22:29
patrickli071 發表於 2013-5-19 22:02
ok thx so much!!!

唔使唔該,互相幫忙啫。

作者: patrickli071    時間: 2013-5-20 01:12

作者: albert0329    時間: 2013-5-20 21:03
qazxcvb24 發表於 2013-5-18 13:46

換左,真係兩回事,我換埋C座介子,虛位都攪掂埋,正,thanks

作者: edd_0405    時間: 2013-5-20 23:19
albert0329 發表於 2013-5-20 21:03
換左,真係兩回事,我換埋C座介子,虛位都攪掂埋,正,thanks

師兄!三節萬向邊度買呀!我換咗bookley 兄介紹嗰個萬向!諗住入定做替換!仲有C座都想知道邊度買呀!Thx!

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-21 00:53
edd_0405 發表於 2013-5-20 23:19
師兄!三節萬向邊度買呀!我換咗bookley 兄介紹嗰個萬向!諗住入定做替換!仲有C座都想知道邊度買呀!Thx ...

edd 0405兄我記得之前你話3仔果套無貨,後尾比咗個星星冧把42216果套你買,後尾買咗邊套,星星果套就係三節棍嚟。
作者: edd_0405    時間: 2013-5-21 01:40
bookkeyhk 發表於 2013-5-21 00:53
edd 0405兄我記得之前你話3仔果套無貨,後尾比咗個星星冧把42216果套你買,後尾買咗邊套,星星果套就係三 ...

哦!我買咗你上次講3仔嗰套呀!原來三節萬向係星星嗰套!

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-21 02:25
edd_0405 發表於 2013-5-21 01:40
哦!我買咗你上次講3仔嗰套呀!原來三節萬向係星星嗰套!

我怕你之前買咗星星果套,唔咪一陣重福買多咗,聽 albert 兄講應該買咗星星果套,聽日等佢福睇下係咪先。

作者: qazxcvb24    時間: 2013-5-21 05:22
師兄!三節萬向邊度買呀!我換咗bookley 兄介紹嗰個萬向!諗住入定做替換!仲有C座都想知道邊度買呀!Thx ...

好彩我上年係食粥買左三節棍  你有冇去食粥搵過@@

作者: albert0329    時間: 2013-5-21 07:28

C座好耐之前喺RC買,而家無貨,三節棍買左42216果套,3仔個套都無貨。

作者: edd_0405    時間: 2013-5-21 13:58
qazxcvb24 發表於 2013-5-21 05:22
好彩我上年係食粥買左三節棍  你有冇去食粥搵過@@

無呀!師兄!因為對食粥d人印象嘛嘛!所以我都係睇吓其他地方先!thx!

作者: edd_0405    時間: 2013-5-21 14:01
albert0329 發表於 2013-5-21 07:28
C座好耐之前喺RC買,而家無貨,三節棍買左42216果套,3仔個套都無貨。

Ching!你就好啦!依家rc媽C座都無貸呀!又要出去睇吓有無貸!如果無就要揾淘仔幫手!

作者: albert0329    時間: 2013-5-21 18:49
edd_0405 發表於 2013-5-21 14:01
Ching!你就好啦!依家rc媽C座都無貸呀!又要出去睇吓有無貸!如果無就要揾淘仔幫手!
...

淘寶食粥好似有貨,人仔108,不過計埋匯率同快遞費會貴好多下,如果有老友一齊買運費兩份,咁就好小小。

作者: albert0329    時間: 2013-5-21 19:03
edd_0405 發表於 2013-5-21 13:58
無呀!師兄!因為對食粥d人印象嘛嘛!所以我都係睇吓其他地方先!thx!

食粥D人OK bor ,我間中落去買野,都好好傾,有問必答,有D你問佢都唔得閒理你
作者: edd_0405    時間: 2013-5-21 19:27
albert0329 發表於 2013-5-21 19:03
食粥D人OK bor ,我間中落去買野,都好好傾,有問必答,有D你問佢都唔得閒理你 ...

可能睇人啦!我諗C座都係淘仔穩陣d!其他嘢就rc媽訂!仲有呀師兄!星星三節萬向!係咪都係喺rc媽訂嫁?如果係就一次過訂埋唔使煩!仲有呀!我依家都仲係裸跑咋!仲未諗到有咩心水殼!

作者: albert0329    時間: 2013-5-21 19:40
edd_0405 發表於 2013-5-21 19:27
可能睇人啦!我諗C座都係淘仔穩陣d!其他嘢就rc媽訂!仲有呀師兄!星星三節萬向!係咪都係喺rc媽訂嫁?如 ...

係呀,星星果支For TA 05 No:42216,唔好買3仔果支大角度,但3仔果支三節棍都係無貨,但淘仔有貨,兩樣都有,不過星星勁貴,3仔果支就平過香港。

作者: albert0329    時間: 2013-5-21 19:57
如果比我再買殼可能會試下HPI D殼,因為Y記都幾貴,星星殼又細得滯,買200mm穩陣。
作者: edd_0405    時間: 2013-5-22 00:27
Hpi d殼喺邊度容易揾到呢!我次次都凈係見到星星同Y記啲殼!
作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-22 00:46
edd_0405 發表於 2013-5-21 19:27
可能睇人啦!我諗C座都係淘仔穩陣d!其他嘢就rc媽訂!仲有呀師兄!星星三節萬向!係咪都係喺rc媽訂嫁?如 ...

edd 0405兄:C座RC媽今日啱啱有返貨。

作者: edd_0405    時間: 2013-5-22 00:52
bookkeyhk 發表於 2013-5-22 00:46
edd 0405兄:C座RC媽今日啱啱有返貨。

ho yeah!!! thx bookkeyhk !!

作者: bookkeyhk    時間: 2013-5-22 01:00
edd_0405 發表於 2013-5-22 00:52
ho yeah!!! thx bookkeyhk !!

Hpi殻快捷會有,可能要簡唔咪全部都啱,我無買過唔係好清楚,albert兄可能有留意d。

作者: edd_0405    時間: 2013-5-22 01:18
bookkeyhk 發表於 2013-5-22 01:00
Hpi殻快捷會有,可能要簡唔咪全部都啱,我無買過唔係好清楚,albert兄可能有留意d。
...

ok!!! thx bookkeyhk兄!

作者: albert0329    時間: 2013-5-22 08:28
edd_0405 發表於 2013-5-22 00:27
Hpi d殼喺邊度容易揾到呢!我次次都凈係見到星星同Y記啲殼!

HPI 殼係快捷代理,自由道果間,但唔知佢D殼有冇跟燈杯,Y記係燈杯另配(又多幾草),Ching 買C座買理C座介子($15)因為小弟覺得舊介子可能有虛位,如果唔係又要行多次。

作者: edd_0405    時間: 2013-5-22 11:42
albert0329 發表於 2013-5-22 08:28
HPI 殼係快捷代理,自由道果間,但唔知佢D殼有冇跟燈杯,Y記係燈杯另配(又多幾草),Ching 買C座買理C座 ...

Albert!你意思係杯屎?

作者: albert0329    時間: 2013-5-22 12:12
edd_0405 發表於 2013-5-22 11:42
Albert!你意思係杯屎?

係呀

作者: albert0329    時間: 2013-5-22 13:20
albert0329 發表於 2013-5-22 12:12
係呀

http://hk.3racing.hk/products.php?products_key=4706
作者: albert0329    時間: 2013-5-22 13:22
albert0329 發表於 2013-5-22 13:20
http://hk.3racing.hk/products.php?products_key=4706

呢度http://hk.3racing.hk/products.php?products_key=4706
作者: edd_0405    時間: 2013-5-22 15:06
albert0329 發表於 2013-5-22 13:22
呢度http://hk.3racing.hk/products.php?products_key=4706

好呀!等我一次過換埋佢!謝謝!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2