RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 曾幾何時呢一道係柴灣貨車友聚集地... [打印本頁]

作者: MAZDA    時間: 2014-7-27 01:20
標題: 曾幾何時呢一道係柴灣貨車友聚集地...
曾經早兩年或之前 ,呢一處小西灣藍灣半島總站曾經係拖頭,
貨車友聚集地 ,而且多數係星期六晚搞放車活動 !遊行路線近至
杏花村 ,上山就有龍躍徑上哥連臣角懲教署探秘之旅..
最遠係由該處直踩上柴灣斜落西灣河等..

一切都已成追憶,難忘當年該處興旺之時..

作者: Annie268    時間: 2014-7-27 12:14
So good....
作者: Barry28    時間: 2014-7-27 18:25
我都玩過好多次!
作者: hihizaza    時間: 2014-7-28 08:55
真係難忘呀萬兄,我玩次數唔多,但係上龍脊,夜行哥連臣角,甚至在麥記食撞到你地又講幾句,一切都正,無左麥記得連公園都少見左你!!
我回家找啲大合照post上來大家回味一下!!

作者: MAZDA    時間: 2014-7-28 10:04
hihizaza 發表於 2014-7-28 08:55
真係難忘呀萬兄,我玩次數唔多,但係上龍脊,夜行哥連臣角,甚至在麥記食撞到你地又講幾句,一切都正,無左麥記得 ...

有。。而家杏花村m記搬左去巴士站個邊。。

作者: hihizaza    時間: 2014-7-28 10:40
我知,但係未撞見過你地嘛
作者: MAZDA    時間: 2014-7-28 11:14
hihizaza 發表於 2014-7-28 10:40
我知,但係未撞見過你地嘛

大家都已經冇搞局好耐,一係有家庭兒女成長要教育等
,一係就轉投1比1,一係就出來工作等。。我自己又要
陪另一伴同遲点可能轉工,都未必再能好像而家咁有得
抽空來玩。。

作者: hihizaza    時間: 2014-7-28 13:58
努力啦,我現在都係在家砌下過吓引多!
作者: hihizaza    時間: 2014-7-30 00:59
MAZDA 發表於 2014-7-28 11:14
大家都已經冇搞局好耐,一係有家庭兒女成長要教育等
,一係就轉投1比1,一係就出來工作等。。我自己又要
...

都無啲玩過既回應下架

作者: HoYin1992    時間: 2014-7-31 00:42
唔好咁啦...人大左...個個都要返工搵錢...

果種友情/心情我好明白...
作者: MAZDA    時間: 2014-8-10 01:10
hihizaza 發表於 2014-7-30 00:59
都無啲玩過既回應下架

早兩三年前曾搞過什麼漫遊會,但目前已消聲匿跡。。等天氣冇咁熱,
我或者駕架1851行過來杏花村探下你

作者: hihizaza    時間: 2014-8-10 11:36
MAZDA 發表於 2014-8-10 01:10
早兩三年前曾搞過什麼漫遊會,但目前已消聲匿跡。。等天氣冇咁熱,
我或者駕架1851行過來杏花村探下你
...

whatsapp我啦萬兄

作者: MAZDA    時間: 2014-8-10 11:37
hihizaza 發表於 2014-8-10 11:36
whatsapp我啦萬兄

冇左你電話好耐。。

作者: hihizaza    時間: 2014-8-10 15:43
MAZDA 發表於 2014-8-10 11:37
冇左你電話好耐。。

咁pm

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2