RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Mugen 油車 [打印本頁]

作者: benz1625    時間: 2014-11-6 22:56
標題: Mugen 油車
玩緊電1/8buggy,心郁郁想玩油車。想問下各位師兄,Mugen油車係香港易買到車嗎同埋parts support如何?定係要上amain訂。唔該哂

作者: DrumRiff    時間: 2014-11-6 23:15
小弟無玩無限,不過路過,想講師兄如果想玩油8,除左車架,你仲要買
副.21 Engine連批,
撻箱
火咀
火咀電
探熱器
20/25/30% 油
風隔油
Servo x 2
其實加加埋埋都幾多野,如果你車架貴,都幾金

作者: hkBuggyboy    時間: 2014-11-7 11:11
You can order locally - City Hobby and KWS

作者: benz1625    時間: 2014-11-7 11:44
Thanks 兩位師兄,上過City Hobby網睇過,似係總代理既寫字樓佢地接受街客玩家訂貨嗎?另外KWS邊間鋪會做Mugen車同parts呢? Thanks !!
作者: DLAM    時間: 2014-11-7 12:46
benz1625 發表於 2014-11-7 11:44
Thanks 兩位師兄,上過City Hobby網睇過,似係總代理既寫字樓佢地接受街客玩家訂貨嗎?另外KWS邊間鋪會做Mu ...

上個月打去城市諗住買件,佢話依家唔做零售。
叫我經KWS鋪頭落單

作者: DrumRiff    時間: 2014-11-7 14:09
師兄上Amain訂啦唯有
作者: benz1625    時間: 2014-11-7 21:01

咁係香港玩油車有咩牌子係好選擇?我以家玩緊1/8off road電
作者: benz1625    時間: 2014-11-7 21:04
DLAM 發表於 2014-11-7 12:46
上個月打去城市諗住買件,佢話依家唔做零售。
叫我經KWS鋪頭落單

師兄!如果真係勁鋪頭訂,KWS邊間會做呢?同埋一般訂要幾耐
作者: DLAM    時間: 2014-11-8 15:37
benz1625 發表於 2014-11-7 21:04
師兄!如果真係勁鋪頭訂,KWS邊間會做呢?同埋一般訂要幾耐

17/F 友邦,代理逢二、五送貨
作者: kay1926    時間: 2014-11-8 17:58
有另一 選擇, DB-12.勝利道有門市
作者: benz1625    時間: 2014-11-8 21:07
DLAM 發表於 2014-11-8 15:37
17/F 友邦,代理逢二、五送貨

唔該師兄!有冇地址呀?有時間會上去睇睇!想問下佢off road Mugen車會做嗎?
作者: benz1625    時間: 2014-11-8 21:09
kay1926 發表於 2014-11-8 17:58
有另一 選擇, DB-12.勝利道有門市

DB-12 係咩黎?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2