RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 屯門室內搖控車場 [打印本頁]

作者: sai00tong    時間: 2015-2-12 03:53
標題: 屯門室內搖控車場
https://m.facebook.com/profile.p ... 47&ref=bookmark
雖然我地係專營飄移車  但為滿足蚊車玩家  本車場已全面鋪上地毯  屯天元既朋友  有時間可以上黎一齊放毒  交流rc心得  

作者: vincent322    時間: 2015-2-12 13:16
幾正咁喎, 個場有幾大?
作者: neonR8    時間: 2015-2-13 01:50
正呀喂 有高有低仲有得飄香港未見過呀

作者: stlove    時間: 2015-2-13 09:17
睇來要整返部MA-020去拜會下, 環境好靚
作者: sai00tong    時間: 2015-2-14 12:52
我都係剛剛玩返mini車  仲未買車  想問下師兄現在買車  買返京商好定amz好  手頭上有支m11控  有冇得救呀各位?
作者: gyl    時間: 2015-2-22 12:25
正!可以唔洗出旺角先有得玩Miniz了。
作者: sai00tong    時間: 2015-2-22 23:33
有時間上黎一齊玩啦
作者: gyl    時間: 2015-2-23 09:41
剛入03ve. 之前玩mini buggy.  今個星期五應該上去玩。唔知場主有無辦比賽呢
作者: sai00tong    時間: 2015-2-24 03:11
未有打算咁快搞到咁大型活動住...主要比車友玩樂多..同埋想再改善好條賽道  等大家玩得開心放心先
作者: Annie268    時間: 2015-3-19 06:04
好正呀。
作者: GTRTam    時間: 2015-7-27 21:53
請問車場有冇話乜牌子車玩得唔玩得 ( Mini-Z, Atomic, X Power ) ? 是否膠呔及海棉呔都可玩 ? 開放時間及收費如何 ? 主要想玩快車(not drift) 可PM回答, thx !
作者: Yoda    時間: 2015-7-27 22:31
Nice Place!!!!!!!!!
作者: GTRTam    時間: 2015-7-27 22:52
I know who you are Yoda
作者: sai00tong    時間: 2015-7-29 04:29
玩咩車同咩呔都冇限的  但快車現在棉多
作者: cc4321    時間: 2015-7-29 08:12
幾近我屋企,有時間上去睇睇
作者: MarcoLo    時間: 2015-7-29 11:14
個車場好型呀!~ 真係好吸引!~

可惜對於住喺港島嘅我就太遠啦!~
作者: kevinchan520    時間: 2015-7-29 21:20
支持啊SAI!~下坡度DRIFT係另類享受~好有挑戰性!正啊
作者: sai00tong    時間: 2015-7-30 05:15
多謝各位支持  上落斜飄移真係好另類  看似不可能  但玩過就會改觀  開始時我都以為後驅係冇可能做到  但經過努力苦練同不斷向其他人學習  終於都實現到  當日我同朋友乜都唔識  膽粗粗就開左呢個車場  當時真係半筒水都冇  但我好幸運遇到一個師兄  教識我set車既重要性  天份係重要  但後天努力同虛心學習更重要  當然要踏出第一步先得啦   所以我會將我學到既  冇保留咁分享比同好  見到大家玩得開心  我就滿足  所以大家有時間就來車場支持下我地啦  
作者: MarcoLo    時間: 2015-7-30 09:16
我都只係一個新手,我都好想好似師兄你地咁玩得咁好。~

(努力嘗試調整自己部車中;努力練習 Training Mode 中)
作者: GTRTam    時間: 2015-7-30 14:46
Hi 謝謝回覆今晚或過來玩:-)
作者: sai00tong    時間: 2015-7-30 16:34
隨時歡迎志同道合既朋友
作者: kevt2005    時間: 2015-7-30 23:33
Nice.  It's good to have more tracks in Hong Kong.
作者: gyl    時間: 2015-7-31 13:32
海綿軚唔好用軚水呀記得.
我平時都係大細車輪住玩. 不停咁玩.
作者: kcliu02    時間: 2015-7-31 14:01
正喎!可以玩mini-z buggy 嗎?
作者: sai00tong    時間: 2015-7-31 23:25
我地從不軚水的
作者: L!nG    時間: 2015-9-4 15:04
屯門好近~ 有空上來看看
作者: sai00tong    時間: 2015-9-6 02:44
歡迎
作者: on_qq    時間: 2015-9-7 19:30
請問有冇分边日玩大車边日玩mini z?
作者: sai00tong    時間: 2015-9-8 03:17
冇分的
作者: koonka    時間: 2015-9-9 10:11
Pm地址,Thx
作者: sai00tong    時間: 2015-9-9 19:00
屯門建旺街 利通工業大廈 a座12樓4室

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2