RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 2000元樓下rc航拍機有什麼好介紹 [打印本頁]

作者: MAZDA    時間: 2015-4-5 16:19
標題: 2000元樓下rc航拍機有什麼好介紹
小弟想玩下航拍,但唔想玩到6000至7000多元個啲航拍機。。
想問2000元樓下有什麼型號航拍機好介紹呢?

thx

作者: Kenlam    時間: 2015-4-5 18:35
2k買個靚雲台都未夠 , 入門級 free X . 相機另計
作者: ivanwcs    時間: 2015-4-6 01:07
細細部400左右,自己裝的話就夠,套裝機都2000有多,hxxxking有一部
作者: 陳真    時間: 2015-4-6 03:21
航拍機首先要有部機有遙控有云台有相機有圖傳
但係如果航拍機你理解成一部識飛又可以拍到野嘅機的話
兩千樓下買部三幾百玩具級果D玩吓都可以,不過果D都係硬掛無云台
作者: solaris8x86    時間: 2015-4-6 12:52
航拍唔夠$$$,買250玩FPV還可以。
作者: littlestep    時間: 2015-4-6 15:57
2K 野學人飛上天, 個個都空中炸彈.好心唔想洗錢就唔好害人.

見到O的FREEX 同CX20 幾十樓周圍飛就火滾.
作者: kay1926    時間: 2015-4-7 07:48
一定有,不過畫質就成正比
作者: leanhk    時間: 2015-4-7 21:31
X5C + Mobius, 畫質唔錯. 全套都唔使$1,000
作者: lawlaw36    時間: 2015-4-7 22:04
leanhk 發表於 2015-4-7 21:31
X5C + Mobius, 畫質唔錯. 全套都唔使$1,000

咁都ok玩得下喎 ! 不過要小心d睇住人!

作者: MAZDA    時間: 2015-4-8 10:10
想問qr w100s航拍機係kws有冇得買?

thx
作者: bigmouth    時間: 2015-4-8 20:45
亦可買架二手機玩住先
作者: onlam99    時間: 2015-4-11 13:36
買二手Phantom玩啦
作者: lawlaw36    時間: 2015-4-11 19:22
係y ,買250玩FPV仲可以 ,又可以睇住cam玩,影下野,又可以玩快速,又可以...玩自己;

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2