RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 點解會有D貢既佰佳係鬧市人車頭上飛,係咪覺得好威水....? [打印本頁]

作者: Fanco911    時間: 2016-3-28 14:18
標題: 點解會有D貢既佰佳係鬧市人車頭上飛,係咪覺得好威水....?
點解會有D貢既佰佳係鬧市人車頭上飛,係咪覺得好威水....?

作者: WOVT    時間: 2016-3-29 10:16
佢哋要型囉, 完全不理飛行安全, 架機失控佢哋只會講我都唔知架機會失控架......
作者: michaelxl2000    時間: 2016-3-29 11:13

但係有d民航客機都會在鬧市或者民居上空攞正牌經過?你又會唔會覺得佢地又為左威水?跌左落嚟撞死人,循例都做個調查,到最後都係賠錢了事,又如何?
作者: interga72    時間: 2016-4-5 10:29
樓上呢位講得啱,最後都係賠錢了事問題係人民航機
作者: interga72    時間: 2016-4-5 10:32
樓上呢位講得啱最後都係賠錢了事,但問題係民航機有保險有公司賠而航拍機係冇人命保險包括商業個班,有事專業同業餘都係.....
作者: michaelxl2000    時間: 2016-4-5 18:51
可唔可以用賠償得來嘅錢買翻我嘅親人、朋友……?可以補償到家人同朋友嘅傷痛
作者: bigmouth    時間: 2016-4-5 20:55
正 PK
作者: sean2013    時間: 2016-4-5 23:13
相很美,但危險
作者: pman    時間: 2016-4-5 23:27
冇腦!

作者: Fanco911    時間: 2016-4-7 15:54
唔該樣樣野都可以用錢賠償!好簡單如果你小朋友比隻機打盲咗隻眼會點?個問題係E家D玩家罔顧他人安全只求滿足自己所謂嘅航拍

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2