RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 2wd rr touring car finished [打印本頁]

作者: xuzb2000    時間: 2017-8-8 22:48
標題: 2wd rr touring car finished
早前画图,等碳纤件,改件,终于完成,今晚整埋走线,等星期六日set 埋居就可以喷壳了,分享比大家,希望有diy同好一齐玩
作者: 唔識做    時間: 2017-8-8 23:13
唔小錢丫
作者: xuzb2000    時間: 2017-8-8 23:33
都系旧件,就系套碳纤系新野,唔贵隔。最紧要系画图之后,实现到皆
作者: paulaner    時間: 2017-8-9 07:58

幾靚仔,DIY 我都有興趣㗎,你用咩 software?師兄可否 PM 我做碳纖件的資料,唔該曬。
作者: LAZER-ZXR_GP    時間: 2017-8-9 12:50
幾得意
作者: xuzb2000    時間: 2017-8-9 14:00
paulaner 發表於 2017-8-9 07:58
幾靚仔,DIY 我都有興趣㗎,你用咩 software?師兄可否 PM 我做碳纖件的資料,唔該曬。 ...

软件系solid work ,碳纤稳淘宝加工,淘宝大把
作者: Beron    時間: 2017-8-9 23:28
xuzb2000 發表於 2017-8-9 14:00

ching 請問淘仔CNC加工有邊間介紹,我都想開介幾件磢纖同少量鋁件。 Thx

作者: paulaner    時間: 2017-8-10 00:34

唔該師兄

作者: scale_rc    時間: 2017-8-14 18:38

c hing 厲害 !! 高手

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2