RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 你希望工房討論版面有咩功能 [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2018-5-15 18:52
標題: 你希望工房討論版面有咩功能
唔一定做到,研究下等大家用得方便啲。

另外就係大家用手機上多定電腦上多?
作者: sean2013    時間: 2018-5-15 19:11
刪除內衣胸圍廣告
作者: AMAT    時間: 2018-5-15 21:26
sean2013 發表於 2018-5-15 19:11
刪除內衣胸圍廣告

我地係唔會主動放內衣廣告。

GOOGLE ADSENSE係會跟據你本身睇咩多下,去放咩廣告俾你睇。

如果你見到有內衣廣告,即係話,你部電腦成日睇一O的性感女士為主.......

等如你見到我O既廣告係NIKE.....即係話我成日睇NIKE。

[attach]1102399[/attach]

作者: AMAT    時間: 2018-5-15 21:30
[attach]1102402[/attach]
[attach]1102400[/attach]

嗱,我一係NIKE,一係BANDAI,一係旅遊,就係因為我成日睇呢O的多。
所以.....ADSENSE其實係反映用呢部電腦O既朋友,佢睇乜O野為主......

作者: loman    時間: 2018-5-15 23:14
我係出旅遊廣告
作者: AMAT    時間: 2018-5-15 23:21
loman 發表於 2018-5-15 23:14
我係出旅遊廣告

你睇乜多就會出乜。

作者: kwing2    時間: 2018-5-16 13:01
用手機上多
作者: sean2013    時間: 2018-5-16 14:36
保險又有,借貸又有
作者: AMAT    時間: 2018-5-16 14:39
sean2013 發表於 2018-5-16 14:36
保險又有,借貸又有

都係果句,佢係跟據住你部機入面睇過啲乜O既COOKIES嚟顯示。
情況就好似FACEBOOK啲廣告一樣。
作者: lsm    時間: 2018-5-16 19:07
用手機上多X2
作者: warehouse    時間: 2018-5-16 19:34
我出健康食品同埋信用咭,不過我都有睇5級嘢喎!噉即係話我唔健康同埋要轆咭........................
作者: warehouse    時間: 2018-5-16 20:21
sorry!回歸正題我100%用電腦睇,因為可睇多好多文章同埋相片大大幅。
作者: AMAT    時間: 2018-5-16 20:28
warehouse 發表於 2018-5-16 19:34
我出健康食品同埋信用咭,不過我都有睇5級嘢喎!噉即係話我唔健康同埋要轆咭........................ ...

睇得愛情動作片多要進補。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2