RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: [工房推介]特強雙面海綿貼! [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2007-11-23 16:35
標題: [工房推介]特強雙面海綿貼!
呢隻工房最新推介O既海綿雙面貼即將登陸香港啦!

呢隻雙面貼紙本來係我公司O的PRODUCT用係汽車上面,發覺真係好正,放是乎就到我自己攞O的用....
又俾O的朋友用下!發覺OK喎!仲正過以前公司用開果隻3M添!又易撕過O的MIP!

宜家工房會將呢隻雙面貼紙引入香港賣啦!

大家留意到港日期,到發售地點啦~!^_^

作者: AMAT    時間: 2007-11-23 16:38
http://insandigichem.co.kr/index.php

有關生產商O既資料~^_^
作者: piccoengine    時間: 2007-11-23 16:59
how about the price??
作者: AMAT    時間: 2007-11-23 17:33
到貨後話俾大家知~!^_^

好快會到貨~!
作者: piccoengine    時間: 2007-11-23 17:34
原帖由 AMAT 於 2007-11-23 17:33 發表
到貨後話俾大家知~!^_^

好快會到貨~!

nice.....wait your good news~
作者: AMAT    時間: 2007-11-23 17:46
呢隻海綿雙面膠紙特性好好.

用時記得要抺乾淨接觸兩邊表面.用酒精濕紙巾最佳.
貼好之後就算係有油有水都唔怕!
另外就係唔會因為熱而甩出嚟!

除咗用係遙控車到,用係汽車到都OK添~!

另外佢仲有呢個導熱性海綿雙面貼......俾電變散熱,又或者用係電腦到都OK,當然,唔可以係CPU到呀下!哈!呢隻我會再研究下~
作者: ~Jackey~    時間: 2007-11-23 18:11
Once the stock come back, I would like to purchase some~
作者: rk2    時間: 2007-11-24 11:35
"meet" 果時會唔會成塊難晒, 好難清潔 ?
作者: AMAT    時間: 2007-11-24 12:22
原帖由 rk2 於 2007-11-24 11:35 發表
"meet" 果時會唔會成塊難晒, 好難清潔 ?

就係唔會好似O的MIP咁難撕~所以先好!

總之用時記得清潔好個表面,貼上去加小小壓力,咁就保証好實!

我地公司用佢嚟俾果O的貼係車O既PRODUCT到用,痴係車入面或車身表面都好實冇問題~!
作者: AMAT    時間: 2007-11-24 12:23
已經到貨啦~!

星期日或星期一開始,KWS鍵全模型會有得賣~!

價格未定~!^_^

作者: rk2    時間: 2007-11-24 12:53
原帖由 AMAT 於 2007-11-24 12:22 發表

就係唔會好似O的MIP咁難撕~所以先好!

總之用時記得清潔好個表面,貼上去加小小壓力,咁就保証好實!

我地公司用佢嚟俾果O的貼係車O既PRODUCT到用,痴係車入面或車身表面都好實冇問題~!

seem so good !
作者: 天照    時間: 2007-11-24 23:11
香港已經到貨啦~!^_^

工房會員去鍵全購買,記得話係工房版友,會有優惠~!^_^
作者: hoitang55    時間: 2007-11-24 23:22
玩得搖控野都幾難唔係工房會員
可以講下價錢嗎??

作者: AMAT    時間: 2007-11-24 23:41
價錢就大家落鋪頭問啦~!^_^
作者: hiace仔仔    時間: 2007-11-25 17:47
叫咩名呀雙面貼,AMAT
作者: anes    時間: 2007-11-25 17:49
工房牌特強雙面貼囉
作者: AMAT    時間: 2007-11-27 12:22
原帖由 hiace仔仔 於 2007-11-25 17:47 發表
叫咩名呀雙面貼,AMAT

VST雙面貼
作者: AMAT    時間: 2007-11-27 14:38
工房RC NEO推介O既特強雙面貼,零售價25一包,共三條,每條25mm x 150mm

有排用~!^_^

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2