RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: TRC 生態奇觀~~~ [打印本頁]

作者: 教主    時間: 2008-4-23 03:11
標題: TRC 生態奇觀~~~
有生物~~~~~~  

作者: 教主    時間: 2008-4-23 03:11
會員老溫一度受驚傻笑~~~

作者: boy    時間: 2008-4-23 08:33
你睇門口張貼紙就知啦,入面有熊人添呀
作者: Molala2    時間: 2008-4-24 00:09
老溫手車激快!
作者: 清清    時間: 2008-4-24 00:10
我有個朋友最like呢味玩意
作者: 教主    時間: 2008-4-24 05:31
原帖由 Molala2 於 2008-4-24 00:09 發表
老溫手車激快!

老溫的頭也很圓~~
作者: penny..t.o.p.    時間: 2008-4-24 10:19
原帖由 LMF006 於 2008-4-24 02:00 發表
濕濕碎啦!!玩玩下車仔有蝙蝠飛過添

我見過有老鼠係直路牆上面同我架車鬥快 .........最後係老鼠快過我架車 ......我要好好地想下我D 電同摩打係唔係有問
作者: Evo5    時間: 2008-4-24 10:35
原帖由 penny..t.o.p. 於 2008-4-24 10:19 AM 發表

我見過有老鼠係直路牆上面同我架車鬥快 .........最後係老鼠快過我架車 ......我要好好地想下我D 電同摩打係唔係有問

隻老鼠Setting係乜...用幾多R...motor....??
行幾多cell
裝個Sensor上隻老鼠度睇吓佢lap time係幾多
Haha !!! Just kidding
作者: penny..t.o.p.    時間: 2008-4-25 13:09
原帖由 Evo5 於 2008-4-24 10:35 發表

隻老鼠Setting係乜...用幾多R...motor....??
行幾多cell
裝個Sensor上隻老鼠度睇吓佢lap time係幾多
Haha !!! Just kidding

隻老鼠係用4.0........因為隻老鼠有四隻腳
作者: gordonf35    時間: 2008-4-25 20:18
原帖由 penny..t.o.p. 於 2008-4-25 13:09 發表

隻老鼠係用4.0........因為隻老鼠有四隻腳

嘩,咁用兩隻腳咪會更加快?
人可能比老鼠跑得快,但係唔識差電,搞到D電唔夠爆

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2