RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 雙星古董摩打一問 [打印本頁]

作者: 宏    時間: 2006-4-24 00:39
標題: 雙星古董摩打一問
想問問各位知唔知呢個古董野係幾多T?
作者: minimini    時間: 2006-4-24 00:40
唔 sure 係 11 定 13T.....
作者: marketer    時間: 2006-4-24 00:41
02H about 10 turn or 13 turn?
作者: 宏    時間: 2006-4-24 00:49
原帖由 minimini 於 2006-4-24 00:40 發表
唔 sure 係 11 定 13T.....

嘩...咁低T...個摩打係n年前買架2手密斗時跟埋,唔怪得玩果時架密斗一波都火箭咁快.....
作者: minimini    時間: 2006-4-24 00:54
原帖由 於 2006-4-24 00:49 發表

嘩...咁低T...個摩打係n年前買架2手密斗時跟埋,唔怪得玩果時架密斗一波都火箭咁快.....

wa.....咁上手車主梗係玩開 drag racing 嘞.........一係就有心靠害.......

咁你有冇試過三波有幾快 ??

作者: zifu    時間: 2006-4-24 01:12
我度還有一個摩打心賣
作者: 宏    時間: 2006-4-24 01:28
原帖由 minimini 於 2006-4-24 00:54 發表

wa.....咁上手車主梗係玩開 drag racing 嘞.........一係就有心靠害.......

咁你有冇試過三波有幾快 ??

二波比少少油過灣都反...
印象中都有用過三波飛直路...但一遇高起左既位就成架離左地...太可怕了
作者: J    時間: 2006-4-24 03:24
02H 摩打原裝應該係13t, 有option 11t 芯換
作者: jpmontoya2    時間: 2006-4-24 11:42
This is a good motor!
作者: alien    時間: 2006-6-20 11:29
好勁的摩打
當年燒唔小電變
一出好似火箭吟快

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2