RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: tamiyarx
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ISDT 差唔到电

AMAT 發表於 2018-10-24 10:13:40 | 只看該作者
tamiyarx 發表於 2018-10-24 10:09
舖头話已經送返ㄏ,昨日问佢话保守估計要一二个月

如果你俾到你部機個SERIE NO我,我可以同ISDT講,ISDT話同你優先睇。
你有冇林巴?
 樓主| tamiyarx 發表於 2018-10-24 10:09:08 | 只看該作者
AMAT 發表於 2018-10-24 10:04
你們問題我同ISDT講咗,佢地話有可能係平衡頭壞咗,換咗就OK。但只係純粹佢地就咁睇你講。

至於整,佢地整 ...

舖头話已經送返ㄏ,昨日问佢话保守估計要一二个月
AMAT 發表於 2018-10-24 10:04:08 | 只看該作者
你們問題我同ISDT講咗,佢地話有可能係平衡頭壞咗,換咗就OK。但只係純粹佢地就咁睇你講。

至於整,佢地整真係一星期搞掂。鋪頭幾時攞上去俾返代理,佢地真係控制唔到,呢下真係你可能要理解下。
AMAT 發表於 2018-10-24 08:52:49 | 只看該作者
ISDT如果有問題,你攞返去俾佢地整,其實並唔難,佢地亦都好樂意幫你搞。問題只係一定由代理俾佢地。

你話一兩個月咁係因為香港冇代理,所有貨都係係國內攞貨返香港嚟賣。ISDT只會收國內代理O既貨嚟整。你所買O既鋪百份百成係上面華強攞貨,要佢自己攞返上去深圳再俾返國內代理,再寄返去廠,咁就自然耐啦。香港所有差電機都唔可能直寄,只可以人肉運上去寄,實耐。

你部差機攞咗返去鋪到未?如果仲係你到,你影相俾我睇個徵狀,我可以直接SEND俾ISDT,睇下係咪解決唔到。
有時可能係因為SOFTWARE問題,只要UPGRADE一下就冇事。

我自己用T6,用得好好冇問題。
D2我一樣用過,都係好好用。

我夠膽講一句,暫時計,ISDT個軟件只係冇i CHARGER咁勁外,市場上一定冇人做得好過佢,尤其係BALANCE果到。LRP/TEAM ORION都係國內廠做,甚至其實都係大家知果國內廠做幾間做,軟件都係國內寫...... 都冇ISDT寫得好。
寄得耐只係因為冇代理。

香港好快會有正式代理,到時就會好好多。
 樓主| tamiyarx 發表於 2018-10-23 19:14:48 | 只看該作者
rk2 發表於 2018-10-23 17:29
師兄,邊款 model 你用緊? 我用 Q6 PLUS, so far so good.

ISDT D2
rk2 發表於 2018-10-23 17:29:09 | 只看該作者
師兄,邊款 model 你用緊? 我用 Q6 PLUS, so far so good.