RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5375|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

召集!11月15日星期六黃昏拖頭/貨車/巴士港島中西區巡遊!(經已完結)

MAZDA 發表於 2008-10-27 09:06:58 | 只看該作者 回帖獎勵 |正序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
由於小弟希望真的如願完成一次港島貨車遊 ,所以把取消計劃收回,但路線要改,
原因北角-灣仔真係怕多人到玩唔到同比police告我地阻街....所以今次路線係:

中環(新天星碼頭)-西環(卑路乍灣)巴士總站-上環或中環(解散)

路線途經:中環(新天星碼頭)->民光街->干諾道西->嘉安街->德輔導西->堅尼地城海旁->
西環(卑路乍灣)巴士總站->堅尼地城海旁->干諾道西->返回中環(港澳碼頭)解散:

晚飯地點:暫定創業中心商場美心快餐 ,山道m記 , 香港商業中心商場大家樂:

小弟想係創業中心商場門口影張大合照....

集合地點同時間:中環新(天星碼頭)入口位1730pm-1830pm ,最later 1900pm出發...   

各位請多多支持...

小弟:fm35.160 or fm40.665
am7072:FM35.010
german:AM26.995
1314:AM27.225
eric:FM40.850未知來唔來...

前往中環新天星碼頭的交通:
新巴2,3A,15,15c,25,91,m722城巴7,11,12,780,307
港鐵乘客請於中環站落車後於行人天橋行去,渡輪乘客者如
乘搭往中環的渡輪就在該處落船...

小弟於上年9月1日工房官方活動在新中環天星碼頭相 ,就係該處集合:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| MAZDA 發表於 2008-11-16 01:17:11 | 只看該作者
多謝C兄出來玩.....
 樓主| MAZDA 發表於 2008-11-15 17:39:18 | 只看該作者
i go out la!see u ...
 樓主| MAZDA 發表於 2008-11-15 17:11:56 | 只看該作者
各位司機,一陣見....
ericyeung78 發表於 2008-11-15 13:37:09 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 15-11-2008 12:59 發表

sorry!~因為呢次要搭車出來 ,怕抽上抽落煩...所以唔會出平板.....
可以條小鐵勾或蠅仔出來幫你拖車....

你蝦老人家(我架車)

樓主| MAZDA 發表於 2008-11-15 12:59:30 | 只看該作者
原帖由 ericyeung78 於 2008-11-15 12:43 發表
我今晚有時間可以黎玩車 但係MAZDA兄會唔會出平板呢 我果架車年事以高可能要係幫手拖車

sorry!~因為呢次要搭車出來 ,怕抽上抽落煩...所以唔會出平板.....
可以條小鐵勾或蠅仔出來幫你拖車....
ericyeung78 發表於 2008-11-15 12:43:52 | 只看該作者
我今晚有時間可以黎玩車 但係MAZDA兄會唔會出平板呢 我果架車年事以高可能要係幫手拖車
 樓主| MAZDA 發表於 2008-11-15 10:34:36 | 只看該作者
有意來的司機 ,今晚請準時....thx!~
wingwingday 發表於 2008-11-14 17:59:31 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-11-14 17:01 發表
唔知取唔取消好 ,太少人去....... 啲c兄唔熱衷~~~~~~~

你攪的活動又點熱衷呀??? 行既地方又冇做功課!!!

(你知唔知勇哥次次攪活動都會於之前自己行一次先,再決定點行)
wingwingday 發表於 2008-11-14 17:53:52 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-11-14 16:53 發表

我行海皮去的 , 除了嘉安街個邊外.....

由嘉安街入左電車路就好多人啦!!!!!!!!!!!!!
 樓主| MAZDA 發表於 2008-11-14 17:01:46 | 只看該作者
唔知取唔取消好 ,太少人去....... 啲c兄唔熱衷~~~~~~~
 樓主| MAZDA 發表於 2008-11-14 16:53:20 | 只看該作者
原帖由 wingwingday 於 2008-11-14 13:01 發表
西環D路點玩呀?? 我住西環都十幾年,D路太窄啦.....................

我行海皮去的 , 除了嘉安街個邊外.....
MRX-2 發表於 2008-11-14 15:12:44 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-11-14 13:03 發表

吓喱度都好多人行 o黎 行去喎....

佢就係想影埋d腳
有勇冇謀 發表於 2008-11-14 13:03:37 | 只看該作者

吓喱度都好多人行 o黎 行去喎....
wingwingday 發表於 2008-11-14 13:01:02 | 只看該作者
西環D路點玩呀?? 我住西環都十幾年,D路太窄啦.....................
sniper5034 發表於 2008-11-14 12:45:35 | 只看該作者
我果日要做兄弟來唔到啦
am7072 發表於 2008-11-13 21:29:31 | 只看該作者

回復 1# 的帖子

我細佬要趕project..
佢黎唔到..
我照黎..
ericyeung78 發表於 2008-11-13 02:55:25 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 12-11-2008 22:57 發表
還有冇人來玩呀.... 多少少人玩便ok呀!~

睇下到時有無時間黎啦報咗BAND先40.850會出貨車
P.SMAZDA會唔會出平板呢可能要係幫手拖車
 樓主| MAZDA 發表於 2008-11-12 22:57:18 | 只看該作者
還有冇人來玩呀.... 多少少人玩便ok呀!~
 樓主| MAZDA 發表於 2008-11-10 22:41:33 | 只看該作者
新增路線地圖 ,請多多支持今次港島遊...