RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5238|回復: 77
打印 上一主題 下一主題
收起左側

12月28日南生圍作戰?

周百通 發表於 2008-12-24 01:37:43 | 顯示全部樓層
請病假............都要去!
L2A6......FM35.180/35.030
周百通 發表於 2008-12-24 01:41:13 | 顯示全部樓層
麒司令快快報到呀!
周百通 發表於 2008-12-24 13:47:24 | 顯示全部樓層
hatakashi兄 通知左兵工廠Kenny未呀?
周百通 發表於 2008-12-25 00:35:35 | 顯示全部樓層
我地約左早上10:30喺元朗西鐵站嘆早茶
嘆完早茶.....長駒直進南生圍。
周百通 發表於 2008-12-25 01:05:22 | 顯示全部樓層
成班司令話醫飽個肚再吹一輪水先有氣有力開戰喎
凡係岩玩岩睇既人士都可以參加,或十點半元朗西鐵站嘆完茶一齊出發
周百通 發表於 2008-12-25 13:48:32 | 顯示全部樓層
原帖由 ShipKing 於 2008-12-25 04:17 發表
噓! 呢一仗堅過石堅呀!
有坦克車GE司令快出來浴升戰呀!
驗屍佬都話來呀! 重有佢話帶埋條屍出來驗wor

周百通 發表於 2008-12-25 16:58:21 | 顯示全部樓層
正懶鬼!
麒司令L2A6 FM41.180

周百通 發表於 2008-12-26 08:26:54 | 顯示全部樓層
原帖由 ShipKing 於 2008-12-26 00:34 發表
吓! 其司令咁懶,唔知夠唔夠誠意播!
唔好到時去左放F-16就得o勒!
重有坦克大少都來報到呀!
佢話一定到
Kenny係咪帶1/8坦克呀?
周百通 發表於 2008-12-26 08:39:44 | 顯示全部樓層
原帖由 hatakashi 於 2008-12-26 08:33 發表
Kenny兄未知會唔會帶他的1/8前來, 期待! 應該還會有兩輛1/6戰車到場!
仲有一位攝影高手到場。
周百通 發表於 2008-12-26 09:41:36 | 顯示全部樓層
原帖由 chan951130 於 2008-12-26 05:26 發表
我來睇野
一於帶埋你老爸來,等佢中埋毒,想玩坦克就暢通無阻
周百通 發表於 2008-12-26 10:32:12 | 顯示全部樓層
原帖由 MRX-2 於 2008-12-26 10:25 發表

陳老先生黎埋既話,陳仔想玩1/4既機會就會更難,你地睇陳生咁既年紀已經可以買車無數,可想言之陳老先生實力有幾勁,如果陳老先生中毒,比例相信會去到1/2
陳生話佢老爸以前玩過遙控坦克,仲問左陳生現時新出品有咩唔同
哈~1/2兩父子一齊揸
周百通 發表於 2008-12-26 10:37:26 | 顯示全部樓層
原帖由 hatakashi 於 2008-12-26 08:33 發表
Kenny兄未知會唔會帶他的1/8前來, 期待! 應該還會有兩輛1/6戰車到場!
會唔會係Jagdpanther同Tiger 1呢?
周百通 發表於 2008-12-26 11:55:07 | 顯示全部樓層
原帖由 hatakashi 於 2008-12-26 11:38 發表

無錯無錯呢!! 可惜另外一輛 1/6 Hetzer 應該趕不及出戰
好!
來一次小巫見大巫
周百通 發表於 2008-12-27 00:41:47 | 顯示全部樓層
1. hatakashi            1/4 KT                                2.4Ghz
2. 周兄                      1/16 L2A6                         FM35.180/35.030
3. Barry                   1/16 L2A6                         FM35.080
                                 1/16 HL Tiger 1               AM 27.095
4. Shipking               1/16 L2A6                        FM.36.530
5.ykyip86                   1/16 L2A6                         FM40.770
6TM麒                      1/16 L2A6                         FM41.180
7frogprince             1/16 M4                            FM72.170/2.4Ghz
8驗屍官...話會到              1/16 L2A6
9白頭佬...可能到                1/16 M26或Tiger 1
10譚 ...可能到                   唔知咩車...可能1/16 KT或M26

周百通 發表於 2008-12-27 01:03:01 | 顯示全部樓層
原帖由 chan951130 於 2008-12-26 23:12 發表
pm1:00係南生圍路盡頭係咪啊,我出部頭過來FM40.070
早d起身,出泥嘆茶啦,又唔係要你請!
唔似盡頭果度,果日你記得開手電呀.....陳生大哥!
周百通 發表於 2008-12-27 01:12:56 | 顯示全部樓層

回復 44# 的帖子

歡迎你再戰沙場
ykyip86                 1/16L2A6                         FM40.770
周百通 發表於 2008-12-27 08:49:31 | 顯示全部樓層
原帖由 小肥胖 於 2008-12-27 08:29 發表
請問你地明天不是在放直昇機的空地玩,我想過來看這架大坦克
哈~識貨
周百通 發表於 2008-12-27 14:15:09 | 顯示全部樓層
1. hatakashi            1/4 KT                                2.4Ghz
2. 周兄                      1/16 L2A6                         FM35.180/35.030
3. Barry                     1/16 L2A6                         FM35.080
                                   1/16 HL Tiger 1               AM 27.095
4. Shipking               1/16 L2A6                        FM.36.530
5.ykyip86                   1/16 L2A6                         FM40.770
6TM麒                        1/16 L2A6                         FM41.180
7frogprince               1/16 M4                            FM72.170/2.4Ghz
8驗屍官...話會到              1/16 L2A6
9白頭佬...可能到               1/16 M26或Tiger 1
10譚 ...可能到                    唔知咩車...可能1/16 KT或M26
11屯門會長                          3號戰車
周百通 發表於 2008-12-27 15:56:44 | 顯示全部樓層
1/16見得多....1/8....1/6....1/4坦克....百聞不如一見
周百通 發表於 2008-12-27 19:46:49 | 顯示全部樓層
屯門元朗冇雨喎,莫非你果邊.............