RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

herbert1 發表於 2010-1-2 17:33:32 | 顯示全部樓層
herbert1 發表於 2010-1-2 18:20:23 | 顯示全部樓層
343# GSXR600

C兄 未知去邊個場..可以的話PM留電話
sing.kh8212 發表於 2010-1-2 18:14

頭先唔記得叫你帶塊痴底板既膠俾我  THX~~
herbert1 發表於 2010-1-3 08:15:06 | 顯示全部樓層
你地出新殼末呀?
herbert1 發表於 2010-1-4 00:20:37 | 顯示全部樓層
切勿放毒.......我會頂唔住.....
herbert1 發表於 2010-1-4 00:35:04 | 顯示全部樓層
我要慳d洗啦,放假日日出去玩d錢燒得好快
herbert1 發表於 2010-1-4 00:56:15 | 顯示全部樓層
大家玩星期幾
sing.kh8212 發表於 2010-1-4 00:49

睇大家無所謂,我日日都free
herbert1 發表於 2010-1-4 00:57:18 | 顯示全部樓層
382# herbert1

herbert1   快D買買買
sing.kh8212 發表於 2010-1-4 00:51

我已經轉會,加入左honda 無限車隊啦
herbert1 發表於 2010-1-4 02:16:09 | 顯示全部樓層
我慢姐,唔使咁呱
herbert1 發表於 2010-1-4 20:41:36 | 顯示全部樓層
落雨咁停一次啦,落住雨係機鐵站玩好無癮
herbert1 發表於 2010-1-5 11:32:48 | 顯示全部樓層
1月9日 青衣遙控車活動 ( 星期6)

地點(1) 青衣大王下村緑色空地塲
      (2) 青衣美景空地塲
       (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10及m車-漂移-只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        ARISTO. V300                        FM27.025 /2.4G
2)andrew     TA05                                       2.4G
3)herbert    如無意外出N仔啦                                2.4G
herbert1 發表於 2010-1-5 11:34:45 | 顯示全部樓層
星記車房終於搞掂架M3.....

我架N仔都加左好多補殼膠,驚爆殼
herbert1 發表於 2010-1-5 12:54:37 | 顯示全部樓層
星記車房真快手

我隻殼同F1都搞左好耐
herbert1 發表於 2010-1-5 17:53:29 | 顯示全部樓層
努力中..........
herbert1 發表於 2010-1-5 19:19:54 | 顯示全部樓層
n仔要6粒.......F1要幾粒呱

仲要留返d,隻Zonda殼要起碼4粒
herbert1 發表於 2010-1-5 21:09:27 | 顯示全部樓層
不如搵人出返個林寶
阿彥 發表於 2010-1-5 20:07

林寶我有2隻wo
herbert1 發表於 2010-1-6 23:07:35 | 顯示全部樓層
今次身痕試下muchmore既tire先
herbert1 發表於 2010-1-8 00:32:20 | 顯示全部樓層
441# herbert1

有新呔玩
sing.kh8212 發表於 2010-1-7 17:21

新殼當然要有新tire
herbert1 發表於 2010-1-9 13:22:09 | 顯示全部樓層
1月9日 青衣遙控車活動 ( 星期6)

地點:               (1) 青衣大王下村緑色空地塲
           ------> (2) 青衣美景空地塲      
                         (3)青衣機鐵橋底
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10及m車-漂移-只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        ARISTO. V300                                 FM27.025 /2.4G
2)andrew     TA05                                             2.4G
3)herbert    Mugen NSX (新殼勿射,我會讓車架)    2.4G
4)YIN            BENZ DTM                                     AM27.610
5)Ming        VerII/HPI F1                                 2.4G
herbert1 發表於 2010-1-9 15:02:13 | 顯示全部樓層
我架F1個殼仲要整貼紙,之後要執—執
herbert1 發表於 2010-1-9 15:18:52 | 顯示全部樓層
5.5R