RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

GARY^^ 發表於 2010-9-14 22:45:50 | 顯示全部樓層
回復 6782# @JOLY@

要做野.. 唔去得..
GARY^^ 發表於 2010-9-14 22:59:53 | 顯示全部樓層
叫自己條女一齊玩車, 一天都光晒  係咁簡單容易就好
GARY^^ 發表於 2010-9-21 18:31:16 | 顯示全部樓層
9月26日 星期(日) 青衣遙控車活動.....如落雨取消...

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car
                  (2) TKO........4:00PM  RALLY part

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car   
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                        * 摩打*                        *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing              416..波子                   5.5T齒比8                    FM27.025/2.4G
2)yin                320i...t3                11.5t 齒比6.38             易點死豬
3)tat                Sakura Zero LTC-R 8.5T 齒比6.84              2.4G
4)herbert        Porsche 911 10.5T  turbo     /    F1            
5)GARY            BD5 LTCR              10.5  GR5.77               2.4  (唔來點得 )
GARY^^ 發表於 2010-9-26 23:56:15 | 顯示全部樓層
回復 6960# @JOLY@

我又要睇
GARY^^ 發表於 2010-9-27 23:56:08 | 顯示全部樓層
回復 6966# @JOLY@

GARY^^ 發表於 2010-9-30 12:01:18 | 顯示全部樓層
回復 6987# snipertat

好似唔錯wo~~我地買幾部會唔會有得平呀?
GARY^^ 發表於 2010-9-30 17:21:31 | 顯示全部樓層
回復 6990# snipertat

搵左佢喇~
GARY^^ 發表於 2010-10-2 00:25:25 | 顯示全部樓層
聼日下午有冇人到JV呀?
GARY^^ 發表於 2010-10-2 23:13:57 | 顯示全部樓層
我同朋友11點左右到, 佢玩TA05
聼日要霸個靚位!!
GARY^^ 發表於 2010-10-5 22:23:44 | 顯示全部樓層
回復 7041# 車仔同學會

回復 7042# RC881

今期FACE
GARY^^ 發表於 2010-10-5 22:57:12 | 顯示全部樓層
回復 7045# sing.kh8212

我有份'MOUNT'車邊上鏡姐
GARY^^ 發表於 2010-10-6 22:50:13 | 顯示全部樓層

聼朝返工前特登買本睇下陳法拉
GARY^^ 發表於 2010-10-9 23:15:13 | 顯示全部樓層
我聼日12點左右到啦~~
GARY^^ 發表於 2010-10-13 10:41:01 | 顯示全部樓層
有冇人有性趣買sakura s呀??
GARY^^ 發表於 2010-10-13 14:17:51 | 顯示全部樓層
GARY^^ 發表於 2010-10-13 14:19:26 | 顯示全部樓層
回復 7087# smok

好跑, 不過JV唔arm玩貴車 危險得濟
GARY^^ 發表於 2010-10-13 15:58:55 | 顯示全部樓層
回復 7090# herbert1

太快? 唔好講笑啦
GARY^^ 發表於 2010-10-13 21:23:11 | 顯示全部樓層
回復 7092# 145240370

JV係龍潭虎穴...我唔想攬燈柱而死... 玩架CHEAP車炒左冇咁肉赤
得閒跟你入TC玩, 用BD5
GARY^^ 發表於 2010-10-14 11:54:01 | 顯示全部樓層
回復 7096# @JOLY@

仲T咩T01呀 OUT啦
玩SAKURA S先又IN又型
齊齊轉會啦!!
GARY^^ 發表於 2010-10-14 11:55:21 | 顯示全部樓層
回復 7097# 145240370

最快可以下星期3 5點後~~