RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4839|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

風帆-虎年-赤口之役牙較..較牙戰-16Feb2010 (年初三)

EX40 發表於 2010-2-7 19:56:15 | 顯示全部樓層
今次又快過johnny,第一位搶閘報名先!  
用邊隻船,要睇臨近時期,再作決定!!
希望天公成全造美,首次活動!

﹝赤口之役較牙戰﹞  
EX40 發表於 2010-2-7 21:20:57 | 顯示全部樓層

我都知你哋實會錯意
我用〝較牙〞二字,係互相徹挫提升意思!同#1帖子練習賽類似。
唔係﹝講口〝牙較戰〞﹞個嗰說法!
不過真正〝較牙〞二字,應該唔係用哩两個

唔通用哩嗰〝 挍 〞。
EX40 發表於 2010-2-7 23:36:24 | 顯示全部樓層
遲咗上網,比隻EX40搶咗閘報咗名先,真冇引
我用邊隻船出賽是一個很頭痛的問題,很難決定.
算啦,是但出隻Seawind吧                       (其實我得一隻帆船)

No : 28
2.4G     Seawind  (紅 ...
Johnny28 發表於 2010-2-7 21:57

用邊隻船出賽是一個頭痛問題…………!
此話似有玄機!
EX40 發表於 2010-2-9 19:54:32 | 顯示全部樓層
玄機?  哈哈,明天放假早上青山灣試下D秘密武器先  .
Johnny28 發表於 2010-2-9 16:22

紅牛變吹牛!
EX40 發表於 2010-2-9 19:55:43 | 顯示全部樓層
我今晚亦開始趕製秘密武器
fly175hk 發表於 2010-2-9 17:56

即係已收了貨!
EX40 發表於 2010-2-15 23:48:47 | 顯示全部樓層
今日收到了, 唔知有冇時間上色

登錄/註冊後可看大圖

fly175hk 發表於 2010-2-9 23:35

片中主角,好似你嗰隻咁款!http://www.youtube.com/watch?v=VZHkfuLBwJc