RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5995|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Kyosho SCORPION

vga 發表於 2010-11-8 09:11:04 | 顯示全部樓層

有多一個鴨記收賣佬,請大家小心此車,因本人昨晚已親手驗個架車,但此車質數極差,全部油壓打晒柴和左前轆再本人準備比錢時突然連埋條橫軸一同無故脫洛,裝都裝唔番,九骨杯仲爆左,他仲話冇事的收番來係咁,仲話你唔要明日11:00am有人來買,我當時O晒嘴話”大佬,我出到咁高價錢同你買架車,你竟然爛都話無事事,我買野須然求其,但你都唔好諗住呃我吖!" (聴日同你買那個人諗凊楚,如果諗住又係想買來賺錢的就自己衡量下風險啦!,所以再此忠告各位抄家或用家小心!小心!!

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b16864442
vga 發表於 2010-11-8 19:26:04 | 顯示全部樓層
回復 9# lowtech

算吧啦!幾多錢唔重要,淨係知呢條鴨記收賣佬好狡猾,佢知我想要就三番四次坐地起價,但係錢都唔係問題,最注要架車質素真係實再太差,等我係日本或ebay bid 架精神同靚仔同大家分享啦!忘記它.......!
vga 發表於 2010-11-9 07:17:05 | 顯示全部樓層
請各 C Hing 放心,如果那個買家係抄家放係二手區或其它拍賣綱的話,我會將個價講比大家聴,等你地自己決定比唔比鰱錢佢賺,因為我當時出個價係高過個買家的。
vga 發表於 2010-11-9 23:47:00 | 顯示全部樓層
只得幾架! 因為本人對京商 D 懷舊 F-1 特別喜愛! I hope below link can help you.

http://list4.auctions.yahoo.co.j ... mp;mode=1&apg=2