RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6362|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

暫時阻止TamTech-Gear毒發......

推車 發表於 2011-2-1 22:07:38 | 顯示全部樓層
C兄, 架hotshort仔晌邊度搵到??幾銀???

唔係同「某新手」買掛?!
推車 發表於 2011-2-1 23:38:13 | 顯示全部樓層
佢係咪用當年購入價賣比你或更平??

之前佢放二手黃蜂($350)我遲左發現買唔到, 要買架全新

我hotshort仔枕住玩左超過一年(大約600排電), 就算做到唔撞唔炒都十分之殘

如果我早知佢很賣, 一早PM佢啦
推車 發表於 2011-2-2 00:09:42 | 顯示全部樓層
上年新車落地

登錄/註冊後可看大圖

http://www.youtube.com/watch?v=YbA5gCSO4Nw&nofeather=True
2:44~2:57出現
推車 發表於 2011-2-2 13:06:06 | 顯示全部樓層
其實冇乜野改, 只係一買番黎就換套無刷上去, 舊post有講
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... p;extra=&page=1

102kb電變應該可以晌18V以下安全運作, 其實20V都試過, 用左30秒就勁熱,之後唔敢再試
http://www.youtube.com/watch?v=hJ_JfV5MmZs&feature=feedu         ←14V白豬
推車 發表於 2011-2-2 13:13:24 | 顯示全部樓層
反而想問番你地個散熱有冇實制作用, 分別大唔大?? 3RACEING定雙星果隻好???
推車 發表於 2011-2-2 14:29:41 | 顯示全部樓層
................

我柒左..........

仲柒左成年...........

我身邊冇人玩TamTech, 一路我都以為只係裝飾.............
推車 發表於 2011-2-3 11:42:49 | 顯示全部樓層

我架一直都有散熱問題, 有幾次都想買架喇.....

但每次見到包野....望落去睇唔到同原裝果塊有乜分別.........除左靚仔D之外......最都放棄左

依家想賣不過花多眼亂

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

40528同40560都係多三枝野, 唔知有乜分別

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

40561話輕20%, 有坑

登錄/註冊後可看大圖

仲有3racing果隻........

登錄/註冊後可看大圖

.
推車 發表於 2011-2-4 11:38:33 | 顯示全部樓層
可以, 不過唔建議 , 因為摩打好易過熱, 雖然個電變仲係好涼..........

11V白豬就全天候,夏天玩都冇問題, 最大問題係你要搵到舊塞得入去既電........