RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hknewton
打印 上一主題 下一主題
收起左側

4-頻道專業LED系統 V2.0 (已售罄)

ctchua88 發表於 2011-10-14 00:35:46 | 顯示全部樓層
ching 寄吾寄新加波?
ctchua88 發表於 2011-10-14 01:06:56 | 顯示全部樓層
paypal 過數OK嗎?
CHING 有寄過新加波嗎?
郵費大概幾錢?
ctchua88 發表於 2011-10-15 06:44:53 | 顯示全部樓層
太好啦!等我記下有幾多燈線在PM CHING
ctchua88 發表於 2011-10-28 06:53:47 | 顯示全部樓層

回復 hknewton 的帖子

CHING, SORRY遲復.我要
一套 LED系統(我用SANWA MX-3X [3頻]

燈線總數要(請問我另外要買幾多?)
左右指揮燈    (黃)      頭  (5MM) X 2
                                        (3MM) X 2 (係吾係要加分線?)
                                  後  (5MM) X 2
光暗剎車燈    (紅)       後  (5MM) X 4
後波燈           (白)       後  (5MM) X 2
車頭燈           (白)       頭  (5MM) X 2
                                FOG  (3MM) X 2   
                      (紫)       頭 (5MM) X 2
MUF 燈           (橙)           (5MM) X 1           

總數幾錢(可不可以列張單俾我)寄REGISTERED MAIL到新加波?
另問buzzer幾錢?

多謝
ctchua88 發表於 2011-10-28 18:38:19 | 顯示全部樓層
我用我老婆ge Facebook ([email protected])
ctchua88 發表於 2011-11-10 20:46:41 | 顯示全部樓層
師兄,
我已經收到啦.寄新加坡都好快,大概6-7工作天.

師兄用兩層發泡膠包住

登錄/註冊後可看大圖
(應該二樓丟落來都冇事)

登錄/註冊後可看大圖

師兄已經幫我搭晒DE線(細佬有+燈)多謝師兄

登錄/註冊後可看大圖

初步試左DI燈冇問題,不過呢套燈好專業細佬鍾沒識用(有時間慢慢學)

登錄/註冊後可看大圖

ctchua88 發表於 2011-11-11 18:57:42 | 顯示全部樓層

師兄,
如果我不要SUB UNIT 平幾多?(想買多套裝我部EVO 10)
ctchua88 發表於 2011-11-26 07:08:22 | 顯示全部樓層

終於裝上我架enRoute JXR,
拍得唔好,SRY

登錄/註冊後可看大圖

TOYOTA SOARER with 4-頻道專業LED系統 Version 2.0