RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: zivtong
打印 上一主題 下一主題
收起左側

其實有冇可能定個工房友JV規矩

hinwong 發表於 2011-5-29 23:17:52 | 顯示全部樓層
其實...公家場, 就係多人玩既, 就係主流.. 等於投票一樣....如果個場有成斑m 車起度玩緊, 1架半架. 快車, 快都冇用law, 都一定係自己左避右避...

而家你既問題係, 多人玩快車, 冇人就d 慢車姐......
ziv ching, 你係咪, 無啦啦起jv比人鬧過? 所以咁不滿??
其實一般都係自己縮嫁啦, 你慢慢行, 冇人吹得你脤嫁, 唔洗就到去b 場嫁...
我絕對相信冇人想有心射你wor..
hinwong 發表於 2011-5-29 23:29:33 | 顯示全部樓層

我應成你唔出....都唔等於真係有人唔出law....
而且, 你m 車夠多, d 快車行唔到 ,冇引, 就會等陣先出嫁啦...所以話. 主流問題
hinwong 發表於 2011-5-29 23:42:02 | 顯示全部樓層
zivtong 發表於 2011-5-29 23:35
各位可以ignore以上讀書少無聊滋事份事
香港有這類人實在可悲
衷心希望他早日甦覺,為香港出多點力

唔洗咁既....
hinwong 發表於 2011-5-30 23:49:18 | 顯示全部樓層
GARY^^ 發表於 2011-5-30 23:14
其實點解o係jv快車會叫做火箭??
好似以前唔會咁叫法。

因為你果支, 真係好似火箭..諗唔到其他更接近既野黎形容
hinwong 發表於 2011-5-30 23:50:44 | 顯示全部樓層
今晚m 車, 同快車,都好開心呀......練習 停車, 過車, 都係一種技術