RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 9006|回復: 64
打印 上一主題 下一主題
收起左側

嘗試組FB DRIFT GROUP

Wayne~~ 發表於 2011-11-7 16:06:11 | 顯示全部樓層

本來 CT 好多人玩飄移架,就係你樓下個豐乳飄移日日掛住係屋企玩龍猪 online ,d 飄移師兄見到咁,一個一個咁解散左,好在而家有你帶返 d 車友返黎!
Wayne~~ 發表於 2011-11-7 22:22:29 | 顯示全部樓層
niwadaisuke 發表於 2011-11-7 22:13
係啦我都諗住其實未必會一大班人一齊上去練,都係俾個地方俾玩DRIFT既師兄們約兩三個一齊去,研究下點整靚 ...

你第一件事要做o既就係上 CT 捉返呢個"豐乳飄移"出黎,有佢你會短期飄移上手,但呢個人出現次數不定,有時日日飄,有時日日龍猪 online.....................
Wayne~~ 發表於 2011-11-8 20:56:33 | 顯示全部樓層
niwadaisuke 發表於 2011-11-8 19:44
o係CT溝女!? 之前都係+HO教我飄,呢排都見唔到佢

是"豐乳"教 + ho 的,教左一半"豐乳"去左 online~~!
Wayne~~ 發表於 2011-11-8 21:00:12 | 顯示全部樓層
OoCIRCUSoO 發表於 2011-11-8 20:47
豐乳大師,Wayne~先至是神人~~~
我是一段........

一般....一般....一般....一般....一般....一般....一般....一般....!
一段........一段........一段........一段........一段........一段......!
Wayne~~ 發表於 2011-11-8 21:05:01 | 顯示全部樓層
OoCIRCUSoO 發表於 2011-11-8 20:47
豐乳大師,Wayne~先至是神人~~~
我是一段........

你而家巳經玩得好好喇,我好留意你架
Wayne~~ 發表於 2011-11-8 21:33:35 | 顯示全部樓層
OoCIRCUSoO 發表於 2011-11-8 21:09
留意我那兒~???
上面定下面~左面定右面先~~

我係你後面,當然係後面啦,有時拍埋片,可以慢慢回味