RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8759|回復: 47
打印 上一主題 下一主題
收起左側

小野馬杯快將開跑,各位師兄歡迎參赛(貼相)

samchung90 發表於 2013-6-12 00:28:35 | 顯示全部樓層
... 唔係 "WA"... 係 "WA" "WA" "WA"....
samchung90 發表於 2013-6-13 00:40:36 | 顯示全部樓層

big bumper 就係當年 "形" 的表現... 好似 當時的 羅白褲一樣... buggy  無左 大bumper... 就無咁 "架勢" 抽住個bumper 落街放, 就是 身份既象徵....
samchung90 發表於 2013-7-10 15:37:32 | 顯示全部樓層

我都熱鬧下... 剛清潔左架小馬, 分亨下清楚過程. 亦感謝某ching 割愛給我今小馬重生, 感謝!!!
samchung90 發表於 2013-7-10 18:58:38 | 顯示全部樓層
用女仔用個啲指甲鋤, 軟身, 幼沙, 好似雪條掍個啲, 其實係張相見唔到瑕疵, 用指甲鋤始終都有啲花左, 但總好過生晒銹, 之後再用銑銅水銑, 就會very good, 但要用好多時間, 要好有心機
samchung90 發表於 2013-9-1 16:02:05 | 顯示全部樓層
chris_mtx 發表於 2013-8-31 10:29
C兄,我有幾件小野馬零件,如全新NIB孖速大減齒及軸蕊及全新NIB摩打座,如有需要PM我啦! ...

你好師兄, 請問係想賣出定係善心捐出呢? 如果賣係幾錢呀? 我指個孖速大減齒及軸蕊. 謝謝.