RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Moonsideryan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Lali 新track試跑

Moonsideryan 發表於 2013-12-8 18:32:34 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
先黎short course

http://www.youtube.com/watch?v=AcXmULj8foI&feature=youtu.be

再黎1:10 4wd

http://www.youtube.com/watch?v=9SirCSBMDq4&feature=youtu.be
 樓主| Moonsideryan 發表於 2013-12-8 21:37:08 | 顯示全部樓層
abcd 發表於 2013-12-8 19:55
壞人,喪飛師兄你地就好啦!有得試玩新track

我星期六就同小明去幫手,用辛勞去感動"機械士",我可以好肯定話比大家知,人手更改係唔容易的,希望大家明白場方己是用盡善盡美的精神去更改場地,最後機械士再幫我們及工作人員更改JUMP台角度,有得必有失,因為"機械士"再回程去場,原來己壓好的地面,要再一次重新壓過,場方的努力都是大家可以玩得更爽!
今天就再同MARCO幫尾,所以愉步試玩了幾圈,現在因為電力須要時間維修,暫未有水加上地面,場方重有工作要做的,希望大家多待一會,期待在新場地與大家同樂!

樓主| Moonsideryan 發表於 2013-12-9 16:08:08 | 顯示全部樓層

林SIR 快D黎啦~ 好耐唔見你玩泥車了~
 樓主| Moonsideryan 發表於 2013-12-9 22:51:42 | 顯示全部樓層

係唔係己約左TEKNO之友星期三現車仔了啦?
 樓主| Moonsideryan 發表於 2013-12-17 16:52:30 | 顯示全部樓層
嘩哈哈,現在lali好歡樂,真好!
 樓主| Moonsideryan 發表於 2013-12-29 01:21:43 | 顯示全部樓層
lcman 發表於 2013-12-28 20:55
唔知點解,近排人少咗。26日假期十點幾都得我一個人玩。其他平路場成村人。 ...

或許你太早了~ 我最近都見到唔少新面孔呀~