RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3591|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

模友佳音啊..這四軸變槳角玩3D有升降機味道,玩FPV夠剌激

solaris8x86 發表於 2013-12-13 11:19:50 | 顯示全部樓層
好靚! 我會改佢用iPad同router….飛得快過AR Drone好多!….4丶5公里無難度
solaris8x86 發表於 2013-12-13 12:06:31 | 顯示全部樓層
剛睇完佢公司所有youtube片,作為一般四軸標準,設計超一流,但本質只係一架比例縮細既3D直升機,完全不具備無人機如AR drone或phantom等既安全系統,只要半秒無控即炒落黎,只能作為一般遙控電直看待,可惜... 論安全性和可靠性而言,有點弱雞。
solaris8x86 發表於 2013-12-13 14:05:01 | 顯示全部樓層
哈哈… 怪獸父母個仔又黎….
solaris8x86 發表於 2013-12-13 16:56:44 | 顯示全部樓層
R8fky 發表於 2013-12-13 16:24
賣800元美金  抵唔抵玩就見仁見智, 我就話唔抵因為搵零件都煩    有勞你請移肉步一下從6: ...

你係咪英文唔好哎,人地個示範係有控架喎 (無off過遙控器)。若你指"無控" = 無用"手指"或"腳指"控制.... 咁任何4軸做都得黎架喎。嗱,你試下買架返黎,去你上次嗰個比十幾廿年RC資歷XYZ過嘅屋邨上面飛,之後Off寧咗個控佢,睇下佢會點,架野自炒落35樓Y型公屋後,拍條炒機片上黎,咁我同上次XYZ你嗰幾個十幾廿年RC資歷既師兄都話你威,就咁話,我哋精神上支持你。

solaris8x86 發表於 2013-12-13 19:06:00 | 顯示全部樓層
R8fky 發表於 2013-12-13 18:02
講真我係唔多識英文,我真心地體你真係無敵嘅! 我甘拜下風加多個五體投地俾你嘅大神。。。唔须五湖四海 ...

怪唔寧得之大家都覺得你啲言論古古怪怪咁喇,完來考包尾。嗱,你咁鐘意部機嘅,買返黎去你上次比嗰幾個師兄狂插既屋邨上面飛,off寧咗你個控佢,之後好彩既話,佢會即時自炒落35樓公屋,唔好彩既,就直落地面傷人,會被審誤殺,但你本身係"怪獸之子",人類既法律對你係無效嘅。若唔炒既,我哋家長日會同你班主仼講你IQ無問題,比你升呢上小學,公平啦呱。