RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 10624|回復: 66
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ISDT 差唔到电

rk2 發表於 2018-10-23 17:29:09 | 顯示全部樓層
師兄,邊款 model 你用緊? 我用 Q6 PLUS, so far so good.
rk2 發表於 2018-10-24 10:44:20 | 顯示全部樓層
ISDT啲機都有SELF CHECKING功能. . ... . .今晚返屋企試下先。
rk2 發表於 2018-11-1 09:21:47 | 顯示全部樓層
rk2 發表於 2018-10-24 10:44
ISDT啲機都有SELF CHECKING功能. . ... . .今晚返屋企試下先。

原來Q6 + 是沒有 self check 功能的,找了成晚都看不到有此function。
rk2 發表於 2018-11-1 12:45:49 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2018-11-1 11:00
你入唔入到FUNCTION改語言果頁先?

淘寶買的。中文菜單。好似唔俾改語言。
rk2 發表於 2018-11-2 08:49:47 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2018-11-1 14:15
點會。

你開咗咗,襟實中間個制,就會點入去個FUNCTION MENU,入面一定有得搞。至少都會有英文,唔會淨 ...

多謝壇主指點,你唔講,真係唔知有此 hidden menu 。 昨晚再試,入到 system setting 後選 self check 功能。花不到一分鐘就完成了self check。
rk2 發表於 2018-11-2 08:55:41 | 顯示全部樓層
rk2 發表於 2018-11-2 08:49
多謝壇主指點,你唔講,真係唔知有此 hidden menu 。 昨晚再試,入到 system setting 後選 self check  ...

至於語言選擇問題,菜單內有好多語言可選,但是只有反了綠色底的才是有效選項。灰底色的是選不了的。
rk2 發表於 2018-11-2 13:37:39 | 顯示全部樓層

CHECK PM.