RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 1BM
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家有無試過玩完RC但遇上阻路

關閉 [複製鏈接]
車仔明 發表於 2019-10-3 18:28:28 | 顯示全部樓層
GigaRacer 發表於 2019-10-2 13:03
另一邊先講話玩RC嘅人老餅,圈子細。有返咁大個人,反中反上腦,但為什麼又在推大陸遙控器、大陸車呢? 重 ...

c兄有道理 , 夠中立 , like
車仔明 發表於 2019-11-10 16:03:43 | 顯示全部樓層
novafans 發表於 2019-11-10 15:42
AMAT!原本我好欣賞你開個討論區,大家玩車仔可以分享、交流,直至有一次我朋友同你講,玩車仔唔好講政治 ...

正義的聲音
車仔明 發表於 2019-11-10 16:34:15 | 顯示全部樓層
GigaRacer 發表於 2019-10-2 13:03
另一邊先講話玩RC嘅人老餅,圈子細。有返咁大個人,反中反上腦,但為什麼又在推大陸遙控器、大陸車呢? 重 ...

我玩RC日子少 , 對1BM師兄不太熟悉 , 不過都有印象睇過佢在其他post的回應 , 覺得佢唔係差 , 講野幾有理 , 相信認識1BM的人心中有數
車仔明 發表於 2019-11-10 18:02:21 | 顯示全部樓層
好簡單 , 用最民主方式開個投票post , (支持版主) : (反對版主) , 睇投票結果最清楚
車仔明 發表於 2019-11-10 20:07:25 | 顯示全部樓層
其實想方便玩車 , 求其找條大馬路堵塞佢三幾個鍾都有得諗 , 當示威咁玩 , 車場不足, 示威有理  , 警察唔應該捉堵路示威者
車仔明 發表於 2019-11-13 14:12:05 | 顯示全部樓層
近幾日示威者都幾勇武 , 打爛野又高效率 , 唔知版主滿唔滿意呢?
車仔明 發表於 2019-11-14 15:27:15 | 顯示全部樓層
emax430 發表於 2019-11-14 08:59
做了球員,又做球證。對佢要求自然高—點,因為做球證要公平公正,唔好被人覺得受私心-時影響。 ...

旺角, 太子晚晚有愛香港的黑衣人裝修 , 好快完成裝修工程 , 大家係咪應該向黑衣講聲多謝呢? 希望克警唔好阻住黑衣四圍裝修啦 , 版主唔鍾意克警
車仔明 發表於 2019-11-14 22:15:52 | 顯示全部樓層
tophand88999 發表於 2019-11-14 17:22
學生 , 黃C, 示威者,勇武,暴徒,恐怖分子。

打機咁,見到一直升級中 ...

係呀 , 有同感!
可能打得殺戮game多上晒腦 , 將遊戲變成現實版 , 毀滅城市建設 , 四處殺人 , 當打機咁玩 , 痴晒線了
大學生變了恐怖份子