RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sai730
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(唔搞喇唔搞喇)新札搞手一想法...想聽聽意見

eleung838 發表於 2008-10-11 15:53:05 | 顯示全部樓層
支持
eleung838 發表於 2008-10-12 01:20:47 | 顯示全部樓層
貨櫃車多少不是一個問題
當然越多越好
衆集一起
做一些RC貨櫃車活動推廣
多一些人認識
都是一件好事程
eleung838 發表於 2008-10-12 13:15:34 | 顯示全部樓層
原帖由 sai730 於 2008-10-12 02:56 發表

其實唔多唔少都係有呢個意思..
各位師兄..對唔住了...左住大家既時間..我都係想大家可以同時一齊見下面分享下心得...
點知變到現在咁既樣子...我想錯了...一切就咁完結吧...估唔到我一番好意就咁就畫上句號...
...

不要氣餒
繼續努力
eleung838 發表於 2008-10-12 16:44:53 | 顯示全部樓層
原帖由 MRX-2 於 2008-10-12 14:06 發表

其實只要不是係各區舉辦活動已經達到所謂推廣既效應,想多人識唔係集合得多人就有用,當你今次成功攪得成,有50個人去,咁樣就代表好多認識左RC貨車?

呢D推廣唔係話攪一兩次就成事,要成事既話就要係港九不同地 ...

我住旺角
下次有這一些活動
請通知我可以嗎?
May I join in????
eleung838 發表於 2008-10-12 18:05:58 | 顯示全部樓層
原帖由 sai730 於 2008-10-12 17:56 發表

對唔住喇.呀龍...算啦...我地自已玩啦...唔好再吵喇...今晚點呀...有冇興趣呀?

May I join in?
Where?
eleung838 發表於 2008-10-12 18:23:41 | 顯示全部樓層

回復 114# 的帖子

My mum living Tuen Mun,
But I am living Mong Kok.
I finished work tonight 10pm.
Sorry about that
Join in Next time

If you have function, please let me know
Thank you very much!