RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5560|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

$1000入門玩車

lsl 發表於 2006-5-18 20:32:54 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如果我用一千蚊左右買全套入門漂下移唔知OK唔OK,請各師兄多多指教/介紹!!萬二分感激!!

順帶一問大家對新出的有LED既GTR有咩評價???
愛人愚己 發表於 2006-5-18 20:38:02 | 只看該作者
唔..出新車的話....筆錢可能唔多夠

或者2手都係好選擇
redtigerhk 發表於 2006-5-18 20:54:20 | 只看該作者
原帖由 lsl 於 2006-5-18 20:32 發表
如果我用一千蚊左右買全套入門漂下移唔知OK唔OK,請各師兄多多指教/介紹!!萬二分感激!!

順帶一問大家對新出的有LED既GTR有咩評價???

1000 要買新既就冇可能嫁啦
如果drift pack yokomo 既d淨車都要12xx... 星星既tt01d 就6xx 連電變嫁好似.但係一人地話唔係好drift 既jack. 如果你要平就唔好買z tune 既gtr 啦, 多舊魚既jel.
chankid 發表於 2006-5-18 20:55:36 | 只看該作者
TT01  lo ... $1000 實夠啦!!

創星賣 $8xx 全套連一舊電 ..
加個叉機平平地 $150都有部, 可以玩到嫁啦...

Total 約$1100啦~

P.s 平有平玩, 貴有貴玩..不過好多師兄都 post TT01 係咩料 ..當然要更高要求, 更好享受就唔只$1000啦!!睇多d舊 Post 啦!

redtigerhk 發表於 2006-5-18 21:14:09 | 只看該作者
原帖由 chankid 於 2006-5-18 20:55 發表
TT01  lo ... $1000 實夠啦!!

創星賣 $8xx 全套連一舊電 ..
加個叉機平平地 $150都有部, 可以玩到嫁啦...

Total 約$1100啦~

P.s 平有平玩, 貴有貴玩..不過好多師兄都 post TT01 係咩料 ..當然要更高要 ...

加條02 trie lor
chankid 發表於 2006-5-18 21:23:24 | 只看該作者
原帖由 redtigerhk 於 2006-5-18 21:14 發表

加條02 trie lor

係條原裝trie 包膠紙玩著先..
risken 發表於 2006-5-18 23:23:03 | 只看該作者
原帖由 chankid 於 2006-5-18 21:23 發表

係條原裝trie 包膠紙玩著先..

又得喎...

咁都俾你諗到,再唔係睇下有冇水喉做少少功夫套落個 "鈴" 度都 ok

至於有 LED GTR 評價就係一個字  "型"

不過講真創昇TT01 套餐真係幾抵玩,老闆又好人事....唔錯唔錯

雷公 發表於 2006-5-18 23:31:01 | 只看該作者
原帖由 risken 於 2006-5-18 23:23 發表

又得喎...

咁都俾你諗到,再唔係睇下有冇水喉做少少功夫套落個 "鈴" 度都 ok

不過講真創昇TT01 套餐真係幾抵玩,老闆又好人事. ...

老闆成日都有壓力架﹐無啦啦要你即刻道歉﹐再唔係就挑你﹐或者叫你即刻落車
AMAT 發表於 2006-5-18 23:32:25 | 只看該作者
原帖由 risken 於 2006-5-18 23:23 發表

又得喎...

不過講真創昇TT01 套餐真係幾抵玩,老闆又好人事. ...

呢招果時係SPEEDOME都從呀LOBO到見識過囉~!哈!

之後先至出現水喉呔~!
chankid 發表於 2006-5-18 23:40:14 | 只看該作者
老闆又好人事 ??
ALEXANDER 發表於 2006-5-19 05:01:53 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 18/5/2006 11:32 PM 發表

呢招果時係SPEEDOME都從呀LOBO到見識過囉~!哈!

之後先至出現水喉呔~!

呢招都冇用啦,人地行地毯地知得
 樓主| lsl 發表於 2006-5-19 08:45:15 | 只看該作者
錦創星$8xx果個餐包咩????係咪TT01淨底盤,連殼都無個??有的話係咩殼??
Edde 發表於 2006-5-19 17:38:22 | 只看該作者
原帖由 ALEXANDER 於 2006-5-19 05:01 發表

呢招都冇用啦,人地行地毯地知得

除地毯地外,石屎地或其它地都好玩架,條呔好甩就得.
職業殺手 發表於 2006-5-19 19:10:31 | 只看該作者

又得喎...

但係佢個控唔知好唔好用呢....我都去問個.....好似係唔知咩Futaba suport....好似係
職業殺手 發表於 2006-5-19 19:12:24 | 只看該作者
原帖由 lsl 於 2006-5-19 08:45 發表
錦創星$8xx果個餐包咩????係咪TT01淨底盤,連殼都無個??有的話係咩殼??

好似有4隻比你選擇的
AMAT 發表於 2006-5-19 22:00:44 | 只看該作者
原帖由 職業殺手 於 2006-5-19 19:10 發表

但係佢個控唔知好唔好用呢....我都去問個.....好似係唔知咩Futaba suport....好似係

咁你又想平,又想係BUDGET之內......就好難可以有得揀O架喇......唔通要佢跟支3PKS俾你咩.....
courel500 發表於 2006-5-19 22:05:22 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-5-19 22:00 發表

咁你又想平,又想係BUDGET之內......就好難可以有得揀O架喇......唔通要佢跟支3PKS俾你咩.....

3PKS 淨買控都唔夠啦 !
AMAT 發表於 2006-5-19 22:07:35 | 只看該作者
原帖由 courel500 於 2006-5-19 22:05 發表

3PKS 淨買控都唔夠啦 !

真係唔俾支MINI Z以前跟我支CHECP控都已經算係咁.....哈!
chankid 發表於 2006-5-19 22:12:01 | 只看該作者

出廣華街睇下咪知囉.. 唔係車費都計在bugget 內 ???
risken 發表於 2006-5-19 22:20:16 | 只看該作者

有車,有控,有電變,有摩打,有殼..... 冇叉機,冇電

咩殼有 掃把佬,有focus,有Audi,有 Benz 有六款以上任你揀