RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chan951130
打印 上一主題 下一主題
收起左側

花柳巴小改做

冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:04:53 | 只看該作者
其實咁講啦
唔俾人踩過唔知自己衰邊度既
樂觀d去睇,人地都係教自己野je
陳生仲咁細個,整得到咁已經係唔錯
不過可以再好d
佢唔係做唔到ga,不過佢心急je
如果可以花多d心機同時間,再好好地接受師兄們既意見,下一 ...
Noir.KAZE 發表於 2009-5-26 17:58

你講得岩!不過你冇留意陳小朋友次次開po都比人插!睇見都陰公
Noir.KAZE 發表於 2009-5-26 18:07:21 | 只看該作者
人地老豆老母比錢佢為咩??哄佢開心咋!個個十幾歲都係咁嫁啦!唔通一生出黎就識諗咩!on蕉<-------

佢問利達參考意見唔得嫁??唔通個個整巴士都同利達一樣呀?你睇返陳生開po你點覆人啦...

人地重細!駛唔駛踩 ...
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:02

阿爸阿媽咁辛苦搵錢,係唔係應該體諒下佢地?
係,陳生細個未識搵錢,俾佢係應該
但係唔代表一冇就問parents拎係岩
玩,要睇自己能力去玩,唔係好玩就成副身家拎去玩

假如佢一早唔心急慢慢整,我諗錢都可以唔洗洗咁多
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:08:10 | 只看該作者
係喎!唔記得左有人講過唔岩睇當佢{banned}!唔好理人!所以你可以當我冇講過!!我都廢時在覆!

大家鐘意點諗就點諗!係時候講掰掰!
Noir.KAZE 發表於 2009-5-26 18:08:52 | 只看該作者
大家唔好火
chan951130 發表於 2009-5-26 18:01

陳生,俾心機,下一部慢慢整靚佢
你做到ga
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:11:53 | 只看該作者
阿爸阿媽咁辛苦搵錢,係唔係應該體諒下佢地?
係,陳生細個未識搵錢,俾佢係應該
但係唔代表一冇就問parents拎係岩
玩,要睇自己能力去玩,唔係好玩就成副身家拎去玩

假如佢一早唔心急慢慢整,我諗錢都可以唔洗洗 ...
Noir.KAZE 發表於 2009-5-26 18:07

試但啦!係我眼中錢點都要用!價值觀唔同!你未當比佢玩多幾年囉!到要返工個陣!佢自己識諗

唔講呢D啦!一陣比人封.....
man01 發表於 2009-5-26 18:14:06 | 只看該作者
試但啦!係我眼中錢點都要用!價值觀唔同!你未當比佢玩多幾年囉!到要返工個陣!佢自己識諗

唔講呢D啦!一陣比人封.....
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:11

你點會比人封呀
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:16:11 | 只看該作者
你點會比人封呀
man01 發表於 2009-5-26 18:14

唔好玩我啦!可能笑一聲都比人封!哈哈
Q-pet 發表於 2009-5-26 18:50:19 | 只看該作者
人地老豆老母比錢佢為咩??哄佢開心咋!個個十幾歲都係咁嫁啦!唔通一生出黎就識諗咩!on蕉

佢問利達參考意見唔得嫁??唔通個個整巴士都同利達一樣呀?你睇返陳生開po你點覆人啦...

阿哥仔...下下老鳳個隻比呀..
咩叫用得其所呀..我無認自己係Q sir..係d人幫我改既花名
係你自己唔用客觀同理性既覺得去想件事情..從你對答方式已經知你思想好細個
Q-pet 發表於 2009-5-26 18:52:15 | 只看該作者
人地老豆老母比錢佢為咩??哄佢開心咋!個個十幾歲都係咁嫁啦!唔通一生出黎就識諗咩!on蕉

咁如果你覺得架車係玩具..咁你玩黎做咩??
你頭像加咁多燈..咁都係玩具ja..要咁多裝飾要黎拓呀?
咁不如用個紙紮殼立住佢出街玩仲好啦
浪子 發表於 2009-5-26 18:54:04 | 只看該作者
好老實,『所謂』 Q-Sir 果位唔該你唔好講一套做一套,果頭叫人收檔呢頭話教人, 又話人地部車樣衰又廢又盛,老實講你自己整唔整到出黎先?? 整到出黎既唔該POST上黎望下?!  有咩係『自己整』出黎?  咪又係原裝車一部  最多咪就係多人地兩隻跟尾狗出黎放車 , 唔該你講野之前諗下野先 , 量力而為啦...
陳生部巴士雖然係用左好多錢,但係佢全部係自己一手一腳做出黎,只會請教人,而唔會『請』人整車 。一個中一生同你呢個Q-Sir比,就真係心照啦
浪子 發表於 2009-5-26 18:54:42 | 只看該作者
唔好玩我啦!可能笑一聲都比人封!哈哈
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:16

龍哥!!  支持你!!!
Q-pet 發表於 2009-5-26 18:56:56 | 只看該作者
好老實,『所謂』 Q-Sir 果位唔該你唔好講一套做一套,果頭叫人收檔呢頭話教人, 又話人地部車樣衰又廢又盛,老實講你自己整唔整到出黎先?? 整到出黎既唔該POST上黎望下?!  有咩係『自己整』出黎?  咪又係原裝車一部  最 ...
浪子 發表於 2009-5-26 18:54

咁又係呀原裝車.我吸收人地意見..自己試下改轉向..呢d都叫原裝車..原來係咁呀
明曬...我無話教人呀我當初出個post係玩ja..你睇唔到個個fd入黎吹水咩..你當真嫁
洗咩ja..你咁叻.點洗人教呀....
仲有哥仔你搵番d舊post先同我出聲啦
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:59:27 | 只看該作者
阿哥仔...下下老鳳個隻比呀..
咩叫用得其所呀..我無認自己係Q sir..係d人幫我改既花名
係你自己唔用客觀同理性既覺得去想件事情..從你對答方式已經知你好細個
Q-pet 發表於 2009-5-26 18:50

又唔係叫你比!人地比就比唔比就唔比嫁啦!陳生用槍指住佢比咩!老馮!

用得其所!咁你諗下自己做咩買車???可以當飯食??因為興趣先會買!

人地為興趣投資落部車到就叫用得其所..咁你叫咩??

我都知個名唔係你改!!但係你去認呢!...哈哈

你話我細個都冇所謂嫁!!你鐘意當我係陳生一樣年齡都得..哈哈...呢件事好明顯我係幫陳生講野

如果唔係我都唔會講唔鐘意隨便插!
浪子 發表於 2009-5-26 19:00:34 | 只看該作者
咁又係呀原裝車.我吸收人地意見..自己試下改轉向..呢d都叫原裝車..原來係咁呀
明曬...我無話教人呀我當初出個post係玩ja..你睇唔到個個fd入黎吹水咩..你當真嫁
洗咩ja..你咁叻.點洗人教呀....
仲有哥仔你搵番d舊 ...
Q-pet 發表於 2009-5-26 18:56

自己試下改轉向??   請問呢種方法出現左幾耐?
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 19:00:55 | 只看該作者
Q-pet 發表於 2009-5-26 18:52

幻覺!!打錯野!哈哈
Q-pet 發表於 2009-5-26 19:01:03 | 只看該作者
又唔係叫你比!人地比就比唔比就唔比嫁啦!陳生用槍指住佢比咩!老馮!

用得其所!咁你諗下自己做咩買車???可以當飯食??因為興趣先會買!

人地為興趣投資落部車到就叫用得其所..咁你叫咩??

我 ...
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:59

咁你幫陳生講野你未好叻叻囉
你好威呀...我好崇拜你呀
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 19:03:19 | 只看該作者
Q-pet 發表於 2009-5-26 18:52

你傻架??呢部唔係玩具車唔同真車呀??玩具車唔可以裝燈裝飾嫁??唔通真係去櫃場做生意呀??哈哈哈!真係比你吹賬
Q-pet 發表於 2009-5-26 19:03:59 | 只看該作者
自己試下改轉向??   請問呢種方法出現左幾耐?
浪子 發表於 2009-5-26 19:00

係呀你未當我白癡囉...我當初部舊車無改呀
但起碼如果改轉向都叫原裝車..u win囉
出現左幾內咁又點ja..而嫁大把人都原裝又如何?
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 19:07:36 | 只看該作者
咁你幫陳生講野你未好叻叻囉
你好威呀...我好崇拜你呀
Q-pet 發表於 2009-5-26 19:01

唔好咁啦!我細路黎咋!!
anson3263086 發表於 2009-5-26 19:09:23 | 只看該作者
陳生的威果力然非同小可,可以搞到滿城風雨