RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 狂牛
打印 上一主題 下一主題
收起左側

室內場玩車公告

skippy 發表於 2009-6-30 15:40:06 | 只看該作者
大家電車男不要得個講字行動去支持TRC,到時天天又係無人玩
sunday 發表於 2009-6-30 16:44:49 | 只看該作者
I DIDNT JIVE TALK~ i finished the race last sunday in TRC ,
under heavy rain outside ~`~

lets go~~~~~~~~~
chungtsai 發表於 2009-6-30 19:18:40 | 只看該作者
因賽跑道TRACTION及清潔問題,由7月1日起室內場將會實施全面電車,即所有日子都只能玩電車。

多謝大家支持及包容,不便之處 敬請原諒
狂牛 發表於 2009-6-29 05:49

咁電車可唔可以玩室外塲?
georgej 發表於 2009-6-30 20:03:15 | 只看該作者
油車室外場玩玩下落雨,裡面又吾比玩,咁是否不用收費,當然是指玩了不夠兩小時
又室外場pit位full左,室內pit位是否又不設油車車友呢.
pui 發表於 2009-6-30 23:40:41 | 只看該作者

25# georgej
黎TRC都係貪有室場玩落雨都唔驚遠D貴D都值.如果一定要出室外玩.同其他場冇分別.一落雨要收野走.可能會入場人數減少.人數可能會流失其他R/C場.
pui 發表於 2009-6-30 23:48:37 | 只看該作者

24# chungtsai

得.電車去邊個場返都得...油車就唔得
micky 發表於 2009-7-1 00:18:00 | 只看該作者
不如出面都整個天幕頂
 樓主| 狂牛 發表於 2009-7-1 02:20:27 | 只看該作者

hai.....  我都好想油車電車可以一齊玩, 但無耐室內場個地無法接受到油車D油, 上星期五晚我再一次洗曬成個地, 跟住星期六落雨只系幾架油車, 去到食飯時候個traction已經開始變得好西利,到夜晚好多電車已經走唔到, 而油車大部分系室內場都系走得好辛苦.

再加上如果每次落一日雨, 就需要洗一次地, 我真系連條命都要付出, 因為我為左個地上星期落雨2日我就無訓2日, 希望大家明白. 我都只想每個人入場玩得開心同有價值. 系玩車之外重可以提升技術, 所以一個正常的traction系需要的.

價錢期實唔需要比較有頂無頂, 自問泥TRC玩都系因為玩得開心粗到車gei, 就算我收半價但系玩得唔開心成日壞車要整gei, 整多過玩又玩得唔開心比我都唔會泥la.....  入場玩就系想個人快同挑戰人車極限, 如果成日講價錢, 我不如買架最平gei車落灣仔橋底或者飛街算數la.....
sdan321 發表於 2009-7-1 02:32:30 | 只看該作者
29# 狂牛

同意,也十分尊重trc的决定
li5115 發表於 2009-7-1 02:40:30 | 只看該作者
29# 狂牛

Buggy 場 幾時開呢? 幾個師兄問過都無正面回答。
老判 發表於 2009-7-1 03:37:49 | 只看該作者
buggy 場約在洽談中..因原先的地換了現在gp track..經費問題..希望大家buggy車友明白..
老判 發表於 2009-7-1 03:43:49 | 只看該作者
上個星期..牛仔洗了兩晚通頂..小雄又因洗地隻腳細菌感染病了一個星期...

希望大家明白和諒解只希望兩條track都可保持最好traction給大家
老判 發表於 2009-7-1 03:49:35 | 只看該作者
25# georgej

玩唔夠兩小時咪下次免費玩過law..我們車場咁多年都是一樣的..

我們室外pit位可容納60-80人希望成你貴言坐得滿la...除了鬥車
RCTA01 發表於 2009-7-1 03:54:34 | 只看該作者
29# 狂牛

very very 支持整個trc的意願
kyoshozx5 發表於 2009-7-1 14:01:19 | 只看該作者
25# georgej
黎TRC都係貪有室場玩落雨都唔驚遠D貴D都值.如果一定要出室外玩.同其他場冇分別.一落雨要收野走.可能會入場人數減少.人數可能會流失其他R/C場.
pui 發表於 2009-6-30 23:40

但係一個唔去吠場地,怎能提升技術呢.一個唔正型地重可能無人來玩.到時会變成雙失(油車和电車)
kyoshozx5 發表於 2009-7-1 14:07:15 | 只看該作者
咁電車可唔可以玩室外塲?
chungtsai 發表於 2009-6-30 19:18

當然可以,因為电車唔会灑电油在地上而另到油車不能行走.但油車在室內塲灑油,电車一定行不到.對电車公平嗎?
439455 發表於 2009-7-1 16:42:29 | 只看該作者
25# georgej

玩唔夠兩小時咪下次免費玩過law..我們車場咁多年都是一樣的..

我們室外pit位可容納60-80人希望成你貴言坐得滿la...除了鬥車
老判 發表於 2009/7/1 03:49
可唔可从加建冷氣呢??????大熱天時中暑都有份
Chrispo 發表於 2009-7-1 16:57:28 | 只看該作者
喜見場主們很努力地去改善及保養兩條Tracks, 很希望場主們都再能照顧散客的情况, 再加添多一些冷氣房Pit位。
gordonf35 發表於 2009-7-1 17:03:14 | 只看該作者
TRC場主們 加油!!!
439455 發表於 2009-7-1 17:09:45 | 只看該作者
喜見場主們很努力地去改善及保養兩條Tracks, 很希望場主們都再能照顧散客的情况, 再加添多一些冷氣房Pit位。
Chrispo 發表於 2009/7/1 16:57
就係le道加(室外pit位可容納60-80人)都好好啦