RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 清清
收起左側

[投票]有幾多人打緊PSP GT?

丫De 發表於 2009-10-12 23:48:11 | 顯示全部樓層

部部車唔同 條條路又唔同   好難比到一個setting你  

我自己慣左 用 頭s3 尾s1呔  off哂所有野佢 就咁玩
利物佬 發表於 2009-10-12 23:53:22 | 顯示全部樓層
game 書話 psp 隻 gt 果 d 資料可以係 PS 3 出左 GT5 之後 UPLOAD 上去 PS3 係 GT 5 度用喎
唔知係唔係真
 樓主| 清清 發表於 2009-10-13 00:02:45 | 顯示全部樓層
我唔支持正版架喎~
衫魚仔 發表於 2009-10-12 23:47

買部機唔關玩唔玩正版事喎
衫魚仔 發表於 2009-10-13 00:05:14 | 顯示全部樓層
買部機唔關玩唔玩正版事喎
清清 發表於 2009-10-13 00:02

收pm先啦~
 樓主| 清清 發表於 2009-10-13 00:29:58 | 顯示全部樓層

覆你啦
hksdu1 發表於 2009-10-14 10:33:39 | 顯示全部樓層
game 書話 psp 隻 gt 果 d 資料可以係 PS 3 出左 GT5 之後 UPLOAD 上去 PS3 係 GT 5 度用喎
唔知係唔係真
利物佬 發表於 2009-10-12 23:53

有無話幾時出gt5? 好似10年中, 係咪呀?
AMAT 發表於 2009-10-14 11:14:54 | 顯示全部樓層
我打咗幾鋪已經停咗手......唔知點冇興趣繼續落去.....死火......
Badman916 發表於 2009-10-14 13:09:57 | 顯示全部樓層
PS3 GT5 要 2010 第一季至出 (如果唔再延遲的話...), 隻 PSP GT 比想像中好, GT 玩快車麻麻, 反而玩部最低型號 S2000 同 Impreza 隻隻灣響住呔感覺到個重心轉移仲正.
AMAT 發表於 2009-10-14 15:43:15 | 顯示全部樓層
我諗我玩PSP GT冇咗O的快感主要原因,係因為冇咗SHOCK......玩PS2手制震震下感覺好似正O的....哈!
SPOONEG6 發表於 2009-10-14 16:27:15 | 顯示全部樓層
有無話幾時出gt5? 好似10年中, 係咪呀?
hksdu1 發表於 2009-10-14 10:33

game書話預定2010 3月5
SPOONEG6 發表於 2009-10-14 16:30:31 | 顯示全部樓層
咁快~
任務全金有D咩Tips呀師兄?
2slow 發表於 2009-10-12 21:49

咁又冇咩tips...
都係玩多次幾就拎左金
我係off左TCS,ASM,動態同路線
感覺上開左d輔助搞到架車慢左- -
 樓主| 清清 發表於 2009-10-14 17:17:33 | 顯示全部樓層
我攪唔掂贈送愛車有無師兄幫幫手教下小弟啊
2slow 發表於 2009-10-15 11:09:55 | 顯示全部樓層
我攪唔掂贈送愛車有無師兄幫幫手教下小弟啊
清清 發表於 2009-10-14 17:17

英文interface...
選"multiplayer..."
送車部機選"share cars", 選"Garage No.1", 畫面去到"Connecting with other players"
收車部機選"receive cars", 選"Garage No.1", 跟住畫面提示去做得ga la...
 樓主| 清清 發表於 2009-10-15 11:47:57 | 顯示全部樓層
英文interface...
選"multiplayer..."
送車部機選"share cars", 選"Garage No.1", 畫面去到"Connecting with other players"
收車部機選"receive cars", 選"Garage No.1", 跟住畫面提示去做得ga la...
2slow 發表於 2009-10-15 11:09

我試好多次,一部送一部收,佢話複製完成但搵唔到d車車
2slow 發表於 2009-10-15 12:07:22 | 顯示全部樓層
我試好多次,一部送一部收,佢話複製完成但搵唔到d車車
清清 發表於 2009-10-15 11:47

無理由ga... 我做過好多次多無問題喎...
Share完後去"car colletion"度有無呀??
or 去玩 "single player" 度揀車, 要注意track揀"show all"
Badman916 發表於 2009-10-15 12:18:03 | 顯示全部樓層
個車庫一般只顯示玩家自己買0既車, Share 返0黎果0的要轉用 "List by manufacturer" 至顯示到, 我都同朋友 Share 0左0的車, 不過部份貴0野無得 Share, 買車果時要注意.
 樓主| 清清 發表於 2009-10-15 23:37:16 | 顯示全部樓層
攪掂喇,原來要入車廠選擇先見到,
今日朋友仔仲過成八百架車俾我
Marco明 發表於 2009-10-15 23:44:26 | 顯示全部樓層
老金???
Badman916 發表於 2009-10-15 23:44:46 | 顯示全部樓層
你朋友0甘快打爆機, 隻 PSP GT 好似總數約 800 架車.
 樓主| 清清 發表於 2009-10-15 23:55:43 | 顯示全部樓層
你朋友0甘快打爆機, 隻 PSP GT 好似總數約 800 架車.
Badman916 發表於 2009-10-15 23:44

人傳人好快架咋,你得閒7點後落貓店你就知邊解朋友仔可以俾到咁多車我架喇