RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: yikl
打印 上一主題 下一主題
收起左側

serpent 733 vs shepherd velox v10

redbullbull 發表於 2009-11-30 09:42:18 | 只看該作者
我想問bull兄?????你有邊架車你控得倒呢??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ...
439455 發表於 2009-11-30 03:00

我唔見得你手車好好囉

想知大家個水平去到邊,你咪星期日落PYC同場較量較量

輸左咪請飲氣水囉

要較量還較量

不過唔好叫我去TKO陪你跑街喎,工業村又冇得賣氣水

我現在玩的3R EV02,行走了4L多的油才換了左A臂,真係好玩
clio 發表於 2009-11-30 09:50:53 | 只看該作者
nt1r???that sound great, but i don't the different between nt1ec.
Panda 發表於 2009-11-30 10:10:58 | 只看該作者
nt1r???that sound great, but i don't the different between nt1ec.
clio 發表於 2009-11-30 09:50

http://www.rcfans.com/?p=4684
haley1200cc 發表於 2009-11-30 11:59:59 | 只看該作者
三牙老隻隻型號差不多所以咪擦鞋仔多
mtaristo 發表於 2009-11-30 12:15:25 | 只看該作者
clio 發表於 2009-11-30 09:50

NT1R has no CVDs, use FRP radio plate and damper plates.
it is a low price version NT1.  
Andrewkwan 發表於 2009-11-30 12:31:31 | 只看該作者
NT1R has no CVDs, use FRP radio plate and damper plates.
it is a low price version NT1.  
mtaristo 發表於 2009-11-30 12:15

How much is it for NT!R ??
 樓主| yikl 發表於 2009-11-30 12:31:53 | 只看該作者
我吾明點解每隔一輪就有lee d 咁既post .....毎架車都有佢既優點同缺點, 吾會有一部車係最好, 只有一部係最適合自己既車...

根本就係無意義既討論...直頭係浪費網上資源...

永遠係沒完沒了...最後係一定 ...
justinwan 發表於 2009-11-30 02:10

Agree with Justinwan hing, sorry to raise the post.  Discussion ends here.  Admin pls delete the post.
pskyng 發表於 2009-11-30 13:01:49 | 只看該作者

個post 樓主 買車 , 看中733 同 羊仔.  想問意見有關依兩架車. 樓主也沒提到要一架"最好"0既車. 正正想透過post 來了解更多.  等自己可以有更多資料去揀"一部係最適合自己既車"就是意義之所在.  
"我吾明點解每隔一輪就有lee d 咁既post" ,----> 因為每隔一輪就會有"新車"出. 自然會有相關討論. 冇人出這post 反而唔正常吧.

個人意見 . 和平勿插
dick8746 發表於 2009-11-30 15:59:07 | 只看該作者
28# pskyng

100%SUPPORT~就係因為怕咗呢d人~所以小第99%係cd rom,新仔想問問題都要唸過~之前有冇人問過~~?仲講話"...直頭係浪費網上資源.."~~???~
mtaristo 發表於 2009-11-30 17:25:59 | 只看該作者
個post 樓主 買車 , 看中733 同 羊仔.  想問意見有關依兩架車. 樓主也沒提到要一架"最好"0既車. 正正想透過post 來了解更多.  等自己可以有更多資料去揀"一部係最適合自己既車"就是意義之所在.  
"我吾明點解每隔一 ...
pskyng 發表於 2009-11-30 13:01

very agree.  

小弟鬥車玩車都有10年, 我發覺每個人手勢同駕駛喜好都吾可能一樣, 聽人講乜車好係冇乜意思. 其實我好想每部車都買黎自己用同一款偈同一個殼, 同一條track深入去試. 但無奈冇咁多錢同時間.  
mtaristo 發表於 2009-11-30 17:26:43 | 只看該作者

when launch ar?
redbullbull 發表於 2009-11-30 19:16:34 | 只看該作者
very agree.  

小弟鬥車玩車都有10年, 我發覺每個人手勢同駕駛喜好都吾可能一樣, 聽人講乜車好係冇乜意思. 其實我好想每部車都買黎自己用同一款偈同一個殼, 同一條track深入去試. 但無奈冇咁多錢同時間.  ...
mtaristo 發表於 2009-11-30 17:25

e樣野我做左la
 樓主| yikl 發表於 2009-11-30 20:49:11 | 只看該作者
"我吾明點解每隔一 ...
pskyng 發表於 2009-11-30 13:01

pskyng hing.  Thanks for supporting.  I've got the info I need to decide which one to buy.
ceo2009 發表於 2009-11-30 21:07:47 | 只看該作者
全新 Serpent 733 HK$ 2700 - 危...
sport 發表於 2009-11-30 21:14:14 | 只看該作者
全新 Serpent 733 HK$ 2700 - 危...
ceo2009 發表於 2009-11-30 21:07

趙x安急放....?
ceo2009 發表於 2009-11-30 21:25:39 | 只看該作者

justinwan 發表於 2009-11-30 21:32:50 | 只看該作者
小弟就玩開8仔..宜家又想買架touring 玩下....

咁有冇一個人可以答到我邊架車好玩,兩架又有咩特質?  

有35人回覆過, 應該有d 結論....吾好老點wo....

定係大家都係是但吹下咁....
mtaristo 發表於 2009-11-30 22:07:02 | 只看該作者
e樣野我做左la
redbullbull 發表於 2009-11-30 19:16

my dream RC life  
redbullbull 發表於 2009-11-30 22:17:06 | 只看該作者
小弟就玩開8仔..宜家又想買架touring 玩下....

咁有冇一個人可以答到我邊架車好玩,兩架又有咩特質?  

有35人回覆過, 應該有d 結論....吾好老點wo....

定係大家都係是但吹下咁....
justinwan 發表於 2009-11-30 21:32

當中相信好多人兩架都冇玩過
Racon 發表於 2009-12-1 00:24:46 | 只看該作者

你見那麼多人拋售就知啦, full option出埋, R板都出埋, 快喇 快喇..呀不過要等MTX5出咗先有得出