RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

145240370 發表於 2010-9-30 22:45:29 | 只看該作者
天水圍個場完全唔得!
@JOLY@ 發表於 2010-9-30 22:47:54 | 只看該作者
回復 7001# 145240370

你去左啦咩
145240370 發表於 2010-9-30 22:49:53 | 只看該作者
回復 7002# @JOLY@
去左喇....塊地完全唔平
一入直路就由頭去到尾都係咁跳
收油就出火花,好似拖波咁
@JOLY@ 發表於 2010-9-30 23:15:20 | 只看該作者
係呀-.- 你張架車升高小小會好D
GARY^^ 發表於 2010-10-2 00:25:25 | 只看該作者
聼日下午有冇人到JV呀?
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-10-2 00:42:11 | 只看該作者
10月3日 星期(日) 青衣遙控車活動.....如落雨取消...

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..
                  (2) TKO........4:00PM  RALLY part

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car   
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                        * 摩打*                        *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                  T3                          11.5T                            FM27.025/2.4G
2)YIN                   T3                          11.5T齒比7.25                2.4G
阿彥 發表於 2010-10-2 01:25:17 | 只看該作者
喂架LFA係咪國產野呀
@JOLY@ 發表於 2010-10-2 01:33:27 | 只看該作者
係呀............
GARY^^ 發表於 2010-10-2 23:13:57 | 只看該作者
我同朋友11點左右到, 佢玩TA05
聼日要霸個靚位!!
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-10-2 23:15:51 | 只看該作者
回復 7009# GARY^^

好
smlming 發表於 2010-10-3 00:23:29 | 只看該作者
10月3日 星期(日) 青衣遙控車活動.....如落雨取消...

地點 ------->(1) 佐敦谷團 12:30PM  Touring car..
                  (2) TKO........4:00PM  RALLY part

*青衣遙控車每月活動
Touring car大戰-----Drift vs part-----Rally part

歡迎各方1/10touring car--M車--Drift 漂移--Rally car   
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

* 車種*                        * 摩打*                        *頻道
---------------------------------------------------------------------------------------------------
1)sing                  T3                          11.5T                            FM27.025/2.4G
2)YIN                   T3                          11.5T齒比7.25                2.4G
3)Ming.                FF03/Revo.              11t/3.3cc.          2.4g
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-10-4 00:57:28 | 只看該作者
smlming 發表於 2010-10-4 09:21:09 | 只看該作者
阿Sing又來料,大買家
herbert1 發表於 2010-10-4 10:46:27 | 只看該作者
琴日我懷疑我玩得多F1,定係039m既關系,我架波子轉得滯,唔係好識玩touring
Andrew168 發表於 2010-10-4 11:38:21 | 只看該作者
herbert1 發表於 2010-10-4 11:43:31 | 只看該作者
sing , 呢隻殼有形d,車身無咁闊.........之前見過偉高有

http://www.rcmart.com/catalog/rc ... .html?cPath=438_883
herbert1 發表於 2010-10-4 11:45:08 | 只看該作者
039m  係唔係 yokomo 呔胆
Andrew168 發表於 2010-10-4 11:38

Bingo.....幾好走架
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-10-4 12:05:19 | 只看該作者
回復 7015# Andrew168

仲唔買
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-10-4 12:07:06 | 只看該作者
回復 7016# herbert1

成 $170到
 樓主| sing.kh8212 發表於 2010-10-4 12:08:39 | 只看該作者
回復 7013# smlming

thx..ming..個風隔唔知 岩唔岩 ?