RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: daimashing
打印 上一主題 下一主題
收起左側

朋友個殼.....比下意見呀....

mike20192 發表於 2011-1-22 11:40:13 | 只看該作者
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-22 14:06:47 | 只看該作者
多多謝..........
bigheman 發表於 2011-1-22 19:09:55 | 只看該作者
can't wait to see the finished product!
BLS 發表於 2011-1-23 12:29:44 | 只看該作者
$500 噴白色同黑色, 你會唔會過份左d? 真係唔熟唔食
cmchow007 發表於 2011-1-23 19:21:19 | 只看該作者
好差呀!!!!!!
同我想整個架差唔多-"-!!!!!
我本身又係鍾意啞黑/純白色 彷真唔抽花><
我連包魚都係買埋紅色="=好差呀 點解會一樣嫁><!!!!!!
有諗過想整黑黃.......但係可能會好怪.........好衰呀/.\
講真一句~~好靚勁似真車
nuser 發表於 2011-1-23 23:27:37 | 只看該作者
$500 噴白色同黑色, 你會唔會過份左d? 真係唔熟唔食
BLS 發表於 2011-1-23 12:29

都話朋友先收五舊!
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 00:03:16 | 只看該作者
回復 25# BLS
係有尾翼同有指揮燈側鏡......
仲有佢地話出面唔值先揾我....
啲車有咩問題都唔洗錢整...
覺得貴係你個人問題...佢有打電話比我話有人覺得貴唔知佢點諗....
但佢話比出面好....都值得..
要作挑弄是非的語句....
謝謝..........
carvenchow 發表於 2011-1-24 00:10:14 | 只看該作者
我幫朋友噴殼永遠1蚊都唔收

噴過超過5隻...重有2隻整緊...

你E 位好朋友真係好朋友...
tt01E 發表於 2011-1-24 00:34:44 | 只看該作者
好惡呀個車頭
JohnnyC 發表於 2011-1-24 00:38:45 | 只看該作者
回復 1# daimashing

looks like real car....good!
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 01:20:02 | 只看該作者
回復 29# carvenchow
唔係唔熟唔食,只係叫得朋友我話收$500,佢話出面都冇做得咁好,咁仔細先比我整
我有三四個朋友叫我整,每人一年三四架車要整同維修,好多時維修唔洗錢......
我都有心機同力去整....好多時佢哋要求同真車一模一樣.......
以上GTR-35為例要好似真車咁尾燈要一粒粒成一個圓圈效果...
都做緊.....做到一定做.......
Noir.KAZE 發表於 2011-1-24 01:27:26 | 只看該作者
咁下次就做好D基本先啦,尾裙腳未MASK好就噴,噴到出左界

自己都過唔到自己啦,仲收500??......
truckman 發表於 2011-1-24 02:07:29 | 只看該作者
回復 8# daimashing

咁我咪要收你皮幾野low,搞到咁yun sin
淨色都500..............咁做痛花你收幾錢
咁我做D shell咪要過千low..............獻醜
truckman 發表於 2011-1-24 02:12:54 | 只看該作者
回復 32# daimashing

整得鬼咁核突加淨色收500真係有咁傻比你做.................一百歲唔死都有牌笑佢
truckman 發表於 2011-1-24 02:14:02 | 只看該作者
回復 33# Noir.KAZE
你隻slash shell要畀5000我.................複雜過樓主咁多,,,,,,,,,,,,,,,
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 09:11:36 | 只看該作者
係貨櫃,1/10都收!一個殼10要求!你可以幫我?
mk2 發表於 2011-1-24 09:32:36 | 只看該作者
五百蚊濕濕碎啦,算得係咩錢
貓仙人 發表於 2011-1-24 09:49:13 | 只看該作者
肯比五舊你嗰位真係當你係朋友.........
 樓主| daimashing 發表於 2011-1-24 09:54:28 | 只看該作者

回復 36# truckman

你收唔收人錢,同人哋比唔比錢係你問題!有覺得值!仲有你隻眼同心態都有問題!一,橫睇點睇都未整好!二,雙星都好貴都有人買三、四千一架車都有人買,唔同又成日係人哋啲發表裏面話人傻!一係你恨!一係你唔憤氣!你行為同而家社會啲人一樣咁激……你咁咖行為等如去模型鋪話佢啲嘢貴!你想人哋覺得你好好!如果我講錯,你要正視下你啲語句,點解越來越少人玩RC就因為你啲咁自以為是架人!令好多買咗車想玩!但上完工房見到啲冇關系語句!叫你睇下架車好唔好睇,有咩有建設性意見,而唔係問你值唔值!都係工房得老冇新血架原因!請管理員正視!
truckman 發表於 2011-1-24 15:12:47 | 只看該作者
回復 40# daimashing

就係你D咁的人搞到冇人再揾人做shell.........吓吓做淨色開咁貴..............rc shop..........200有找啦................500呢個價可做frame la,我不用恨D乜,,,,,,,,,,,,,我做到又有fd 要free都得.............做shell給fd係用心做,,,,,,,,,,,,,不是吓吓講錢..............果frame難咪上網揾料先做.............淨色有乜挑戰............講完..............noir 做D shell有心機過你