RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: camcam888
打印 上一主題 下一主題
收起左側

銅鑼灣天橋底遙控車場

樓主| camcam888 發表於 2011-5-30 23:56:36 | 只看該作者
希望無咁忙, 星期六可以去玩車仔啦! 已經三個星期無得玩喇!!!
lmy 發表於 2011-6-2 13:11:10 | 只看該作者

明DAY收工我會落去呀..上個星期落左去不過俾部死人ENGINEE 搞到無得玩.....
 樓主| camcam888 發表於 2011-6-4 01:06:11 | 只看該作者
回復 lmy 的帖子

Engine 有乜事? 我上次都玩左一個鐘後就係咁死火
lmy 發表於 2011-6-4 09:16:23 | 只看該作者
琴日同你一樣!玩左3tank油之後又撻唔著!部cheap nova真係唔多得!唸緊買過部os試下!依家d nova真係同以前唔同!不過架4r好快!唔感full!
 樓主| camcam888 發表於 2011-6-4 22:55:00 | 只看該作者
lmy 發表於 2011-6-4 09:16
琴日同你一樣!玩左3tank油之後又撻唔著!部cheap nova真係唔多得!唸緊買過部os試下!依家d nova真係同以前 ...

我手車屎, 所以星期六早上去玩, 無咁多人. 但係今日去, 剛剛洗完地, 好難玩呀!
 樓主| camcam888 發表於 2011-6-4 22:57:43 | 只看該作者
我今日都係呀, 玩左2-3tank油之後又死火呀. 唔知乜原因, 好掃興! 去問下o的ching 先.
lmy 發表於 2011-6-4 23:09:12 | 只看該作者
camcam888 發表於 2011-6-4 22:57
我今日都係呀, 玩左2-3tank油之後又死火呀. 唔知乜原因, 好掃興! 去問下o的ching 先.

哈哈 星期5都無人... 不過架車好"了" 未SET好...
你用乜ENGINEE? 下次一齊玩啦..
 樓主| camcam888 發表於 2011-6-5 17:53:53 | 只看該作者
我用nova12 級... 但係呢個場咁細點full speed 呀?!
lmy 發表於 2011-6-5 22:17:45 | 只看該作者
依家我玩果時..著埋2波.. 都好似無依家咁快咁...可能真係太耐無玩啦..哈哈
lmy 發表於 2011-6-11 21:26:49 | 只看該作者
琴晚落左去.. 原先都OK都可以甩住去, 不過之後D阿叔落左油之後就好推頭..
peter777 發表於 2011-6-12 10:27:20 | 只看該作者

橋底這地一定要落油先玩到,用呔水都冇用,不過唔知師兄落D什麼油,聽師兄講近來經常洗地.
很多師兄很好人,我也喜歡在這裡玩.

題外話,請問師兄現在有沒什麼手拉引擎油車好介紹,但最緊要parts易買,fw06又好像停產, VoneS3又唔覺有得賣.
lmy 發表於 2011-6-13 17:10:02 | 只看該作者
peter777 發表於 2011-6-12 10:27
橋底這地一定要落油先玩到,用呔水都冇用,不過唔知師兄落D什麼油,聽師兄講近來經常洗地.
很多師兄很好人,我 ...

點解一定要手拉ENGINEE呢?... 唔想帶撻箱? 手拉ENGINEE.. 成日都拉到手痛咖..