RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: cskchan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇屯門朋友玩車嫁

samhang81 發表於 2011-6-18 15:56:14 | 只看該作者

我玩快車得閒可以交流下
幾粒審 發表於 2011-6-20 13:01:42 | 只看該作者

hi,我想問吓你哋星期5係橫洲邊處玩嫁?大約幾多點玩?
我同個fd都係玩sakura s ,車同人都新過黎,兩個傻佬係球場你追吓我,我追吓你,覺得好冇引,想搵人教吓我哋點樣set車,如果有track 就更好啦.ths.
幾粒審 發表於 2011-6-20 13:08:43 | 只看該作者
samhang81 發表於 2011-6-18 16:56
我玩快車得閒可以交流下

請問...我都想玩快車,唔知要用D咩配搭先得呢?
jx511 發表於 2011-6-20 13:14:02 | 只看該作者
幾粒審 發表於 2011-6-20 13:01
hi,我想問吓你哋星期5係橫洲邊處玩嫁?大約幾多點玩?
我同個fd都係玩sakura s ,車同人都新過 ...

如果唔落雨
呢個星期5都應該玩
不過我地都玩得唔叻
幾粒審 發表於 2011-6-20 13:43:50 | 只看該作者
幾多點開始嫁?
師兄唔好咁謙,總好過我自己盲中中去試,淨係識亂沖亂撞,有冇人帶住去玩,迷失方向.
 樓主| cskchan 發表於 2011-6-21 16:19:39 | 只看該作者
回復 幾粒審 的帖子

我都系自己慢慢試緊~"~
你都系住屯門?!
幾粒審 發表於 2011-6-21 18:08:28 | 只看該作者
我住元朗嫁.
之前都有跟過星期六晚係橫洲班師兄玩,不過佢哋玩得好癲,又有油車,我有擺過落去同佢哋玩,不過唔夠佢哋快,又驚阻住佢哋,最驚係撞爛架車,因為佢哋唔係用水喉/路碟黎鋪track ,一撞埋去會成架車飛起,少D技術分分鐘爛野收場,所以想搵班對電車有所認識0既朋友指教0下我,等我玩叻D ,再去同佢哋片過...
dannywai123 發表於 2011-6-21 22:35:42 | 只看該作者
回復 幾粒審 的帖子

你會唔會係有一個星期六晚,兩個男仔一齊入去....架Sakura 用寶馬殼果個???

大家好 , 我都係屯門友....我既玩車地點都係橫洲.....目的係追殺JX511
jx511 發表於 2011-6-21 23:28:18 | 只看該作者
我地會十點左右開始
目的係逃避adnny既追殺
哈哈
講笑
我地係鋪路碟玩
有好多都係新玩,好似我咁
笨仔 發表於 2011-6-22 13:30:48 | 只看該作者
幾粒審 發表於 2011-6-21 18:08
我住元朗嫁.
之前都有跟過星期六晚係橫洲班師兄玩,不過佢哋玩得好癲,又有油車,我有擺過落去同佢&#21 ...

唏!冇有洗驚喎,嗰D雖然唔係什麼路碟,但比路碟更好玩,唔會話過就過,好似彷如無物咁,
想偷track諗都唔好諗呀,呢D先係緞練技術嘅好材料,玩多幾次你就會習慣嫁喇.
笨仔 發表於 2011-6-22 13:56:45 | 只看該作者
回復 dannywai123 的帖子

呢期唔多見你落嚟同我哋玩嘅?
得閒約埋jx511同你班朋友一齊落嚟交流吓啦!happy together 吖嘛!
serpentkkk 發表於 2011-6-22 14:02:11 | 只看該作者
你玩得细羊唔係高手你講笑呀師傅,仲要加埋353我都驚我隻細羊唔夠你跑呀!睇怕好似你講咁可以同大羊鬥速度,唔好流唔記得我哋場交流賽我哋3隻羊巳準備好啦師傅。
dannywai123 發表於 2011-6-22 15:16:35 | 只看該作者
回復 笨仔 的帖子

前個星期6想落雨,....但乾地.一個人走左去TUNE 偈 , SET 2波....上星期又唔得閒....枕住玩星期5....追殺 JX 511......PUSH PUSH PUSH
dannywai123 發表於 2011-6-22 15:29:01 | 只看該作者
回復 笨仔 的帖子

係LA , 如果笨仔C HING 肯借d 碟比我星期五玩就好 la .....依家我地雖然有幾十隻碟.....但就有D friend 玩到好似你話---(無障外運動)喪偷 Track
  犂la....請你班c hing 食糖水.....up 個 PW 比我la.....借埋個屎忽你射下又點話.....
(講完自己都有D {banned}囍?
笨仔 發表於 2011-6-22 15:44:45 | 只看該作者

回復 dannywai123 的帖子

果然勤力,一有時間就set車tune偈!
你手車已經快嫁啦,仲要追jx511,貢~佢手車一定比你強,貢~點追到你哋呀~~~
唔得,等我都惡補吓先,一於歎返個葡萄break先!
jx511 發表於 2011-6-22 15:44:57 | 只看該作者
睇下呢個星期5落唔落雨先
唔落雨我地就會去玩
dannywai123 發表於 2011-6-22 15:54:40 | 只看該作者
回復 笨仔 的帖子

JX 511 好很快架.....我地E家梗局星期五.....我就今日要開準備 , 希望見到JX 511 尾燈
jx511 發表於 2011-6-22 16:35:59 | 只看該作者
dannywai123 發表於 2011-6-22 15:54
回復 笨仔 的帖子

JX 511 好很快架.....我地E家梗局星期五.....我就今日要開準備 , 希望見到JX 511 尾燈{: ...

0044167 發表於 2011-6-22 17:16:29 | 只看該作者
係呀, 見到佢尾燈當你win
八旗統帥 發表於 2011-6-22 18:57:55 | 只看該作者
回復 serpentkkk 的帖子

大哥呀.夜游會果d師兄先係師父級呀.班師父大部份都353架.我果d觀賞車黎架炸.好睇唔好跑.加上我技術好屎架.比你講到我咁鬼大壓力.你睇我橫洲放羊條片.都係等無晒人先夠(月旦)玩炸.怕瘀嘛.