RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: bearbear1991
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想問下jv邊段時間少人d...

lf2c 發表於 2011-7-23 09:11:56 | 只看該作者

食粥果個老細我覺得佢好似玩玩下咁.............
好似有次買野比錢咁.......佢果頭話完果舊野係$400~轉頭就話係$1800~
果一刻我即刻話:老細~頭先你先話係$400個wo~唔好玩啦.......我走人架.......
之後就同我講話:我同你講笑咋......果一刻我心諗我夠知你講笑啦.......
事後諗返我其實買野係唔鍾意比人同我開玩笑.........
同埋就算開玩笑都有個限度啦......攞d錢泥講.....萬一真係一路講一路碌多左銀碼我咪死硬.........因為我當時係碌EPS過數架嗎..........到時佢碌多左我實叫佢嘔返比我架.........
所以自此之後我免得過都唔會行入去買野..........
lf2c 發表於 2011-7-23 09:17:00 | 只看該作者
hinwong 發表於 2011-7-23 00:30
食粥, 少串but 平
萬你, 正常價, 幾nice
車中獲, 貴,唔會教你野

貓店我從來唔會問佢任何野.........
只有睇岩就買......咩都唔會問..........
lf2c 發表於 2011-7-23 09:18:56 | 只看該作者
hinwong 發表於 2011-7-23 00:30
食粥, 少串but 平
萬你, 正常價, 幾nice
車中獲, 貴,唔會教你野

創猩反而係我幫襯得最多既舖頭泥wo..........
buzzybee82 發表於 2011-7-23 09:19:37 | 只看該作者
chacha 發表於 2011-7-23 02:22
奶哂野,幫人清死貨

一個願買, 一個願賣.....合法的......除非佢賣俾你個樣野唔work.....
唯有當交下學費
lf2c 發表於 2011-7-23 09:20:56 | 只看該作者
其實廣華街後面仲收埋左一間叫暈記既野..........
唔知有冇人去過...........
lf2c 發表於 2011-7-23 09:25:01 | 只看該作者
buzzybee82 發表於 2011-7-23 00:44
因為我都有玩tt-01.....係我既第一部車

但我有兩種計法呢.........
如果要計真正的第一部車就係一架二手既TA02啦..........
但如果要計由砌至到行得走得既就係FF03啦..........
buzzybee82 發表於 2011-7-23 09:26:19 | 只看該作者
lf2c 發表於 2011-7-23 09:25
但我有兩種計法呢.........
如果要計真正的第一部車就係一架二手既TA02啦..........
但如果要計由砌至到 ...

ta02都係好車~!!

不過無parts了......只可以放係神位供奉
lf2c 發表於 2011-7-23 09:28:08 | 只看該作者
buzzybee82 發表於 2011-7-23 09:26
ta02都係好車~!!

不過無parts了......只可以放係神位供奉

但呢架車我已經又再賣返比人啦..............
只好用相片泥回憶下...........

lf2c 發表於 2011-7-23 09:42:55 | 只看該作者
mathew97726 發表於 2011-7-23 09:06
多謝:p
得個樣:(

就泥有內涵架啦..............
lf2c 發表於 2011-7-23 09:44:42 | 只看該作者
buzzybee82 發表於 2011-7-23 09:19
一個願買, 一個願賣.....合法的......除非佢賣俾你個樣野唔work.....
唯有當交下學費

賣既就一定願賣.........爭在買既隨時唔願買呢.............
inch123456 發表於 2011-7-23 09:48:18 | 只看該作者

回復 mathew97726 的帖子

14歲....so rich to play for RC car....

can post ur tools and car?
hinjohn246 發表於 2011-7-23 09:57:24 | 只看該作者
我細mathew97726一年
mathew97726 發表於 2011-7-23 11:33:02 | 只看該作者
inch123456 發表於 2011-7-23 09:48
回復 mathew97726 的帖子

14歲....so rich to play for RC car....

Posted
Noir.KAZE 發表於 2011-7-23 12:38:15 | 只看該作者
lf2c 發表於 2011-7-23 09:11
食粥果個老細我覺得佢好似玩玩下咁.............
好似有次買野比錢咁.......佢果頭話完果舊野係$400~轉頭 ...

唔講得笑咁就唔好去極速啦
但係我一去KWS就一定去左極速先,因為有傾計

除左買噴油之外都唔會去創升......因為佢D噴油真係好齊......
Allan007 發表於 2011-7-23 16:00:13 | 只看該作者
Noir.KAZE 發表於 2011-7-23 12:38
唔講得笑咁就唔好去極速啦
但係我一去KWS就一定去左極速先,因為有傾計

有一次見到一個斯文師兄嚮食粥買轆鈴,AndX同佢解釋高骨鈴同低骨鈴既分別,本來都好地地,不過到最後AndX忽然爆一句:「請問你需要"鳩"骨鈴定係低骨鈴呢?」。我當場砵一聲笑左出黎,可憐呀斯文師兄比佢嚇到唔識得回應。
所以我好多時問野都係問呀DicX算啦。起碼答得正經好多。
Noir.KAZE 發表於 2011-7-23 16:09:17 | 只看該作者
Allan007 發表於 2011-7-23 16:00
有一次見到一個斯文師兄嚮食粥買轆鈴,AndX同佢解釋高骨鈴同低骨鈴既分別,本來都好地地,不過到最後AndX ...

睇人嚕,我覺得講笑既野我冇所謂
識得玩既,咪講返笑咁答佢嚕
對唔到既,都冇計

我入親去都係搵阿Dick拎件
因為Andy好忙XD
lf2c 發表於 2011-7-23 16:59:13 | 只看該作者
Noir.KAZE 發表於 2011-7-23 16:09
對唔到既,都冇計

咁邊個叫Andy???邊個叫阿Dick呀???
我都唔知佢地邊個打邊個.......
lf2c 發表於 2011-7-23 17:07:23 | 只看該作者
有一次見到一個斯文師兄嚮食粥買轆鈴,AndX同佢解釋高骨鈴同低骨鈴既分別,本來都好地地,不過到最後AndX ...

咁咪係囉......雖然我唔知你講既AndX係咪=我認為
佢成日同人開玩笑加d串果個啦.....但正如你所講果
個斯文師兄都比佢嚇親.......因為有時買野係想認真
去得到果件野既相關訊息先會去買......
所以呢檔野我真係免得過都唔會行入去........
lf2c 發表於 2011-7-23 17:14:00 | 只看該作者
Noir.KAZE 發表於 2011-7-23 16:09
對唔到既,都冇計

但問題係唔識玩果d師兄下下比佢句句拋窒晒
當堂連個氣氛都會唔同晒~我諗被佢拋窒既師兄
當堂會覺得好無助囉.......
lf2c 發表於 2011-7-23 17:16:31 | 只看該作者

你做乜笑人咁衰架.......
人地已經比人拋窒左好慘架啦........
體諒下人地啦好冇..........