RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ford
收起左側

deleat

Marksman 發表於 2011-10-9 23:37:02 | 顯示全部樓層

我次用部 T8E (之前用Slash4x4) 同佢地飛都好好玩喎!

油車同電車一樣脆弱!
Moonsideryan 發表於 2011-10-9 23:43:48 | 顯示全部樓層
回復 smlming 的帖子

我估就唔係喇,你同肥哥哥都好好人!
Hpibbq 發表於 2011-10-10 07:06:36 | 顯示全部樓層
其實玩得車就預左自已執車
去玩開的平路車場都係

比一百幾十入場玩 計落有幾多收入
大家心有數
希望場主保持熱誠 盡量減少石仔。

1/10 buggy 真係唔好落場玩
玩1/8 油buggy幾正 冇差電煩惱。
 樓主| ford 發表於 2011-10-10 11:28:27 | 顯示全部樓層
眼見玩油車嘅c hing 都好nice,佢哋都驚自巳撞爛人d車,
我都會等佢哋玩完缸油先入場,免得射返咗人哋要執車重要着番偈.

樓主| ford 發表於 2011-10-10 11:30:24 | 顯示全部樓層

回復 Hpibbq 的帖子

希望埸主自己買架1/10 buggy車 set場來過身同感受
MXCLUB 發表於 2011-10-10 11:34:55 | 顯示全部樓層
多謝各位意見,我今明天回港了解目前場地,安排有關工作!謝謝…
jf813 發表於 2011-10-10 11:39:23 | 顯示全部樓層

to be hornest.  Just ran my 1/10 2wd at MX yesterday.  The track is not really bad wor.....  Just the area after the straight (going up hill before the double down hill jump) is a little bad.  Rest are very good.    And the ching play 1/8 nitro and electric are all very nice as well.  
MXCLUB 發表於 2011-10-10 11:48:56 | 顯示全部樓層
Thank for your message, tomorrow I will new set up the track ...
ken0750 發表於 2011-10-10 11:55:57 | 顯示全部樓層
agree x2
 樓主| ford 發表於 2011-10-10 13:21:08 | 顯示全部樓層
回復 MXCLUB 的帖子

thanks Angus
monsterken 發表於 2011-10-11 01:57:52 | 顯示全部樓層
執好再用沙豬落場先!!!
Marksman 發表於 2011-10-11 08:19:28 | 顯示全部樓層
【monsterken 我沙豬都玩到斷避震芯.......嗚】

師兄你系咪有部eRevo個位呀?
monsterken 發表於 2011-10-11 10:41:22 | 顯示全部樓層
Marksman 發表於 2011-10-11 08:19
【monsterken 我沙豬都玩到斷避震芯.......嗚】

師兄你系咪有部eRevo個位呀?

唔係呀!!!小弟係新手!!現時有沙豬,HSP油SC 及一架Team C SC
ikesan 發表於 2011-10-11 10:56:48 | 顯示全部樓層
MXCLUB 發表於 2011-10-10 11:48
Thank for your message, tomorrow I will new set up the track ...

興仔、順便林林條新Track(最好多番d湾)、有d悶、Thx!
Moonsideryan 發表於 2011-10-11 11:55:39 | 顯示全部樓層
回復 ikesan 的帖子

GOOD POINT~ MX 有條件可以更好的,關鍵在於決心,有更好的場地一家支持你,所以你不在時,我都沒有入場了~
li5115 發表於 2011-10-11 12:08:33 | 顯示全部樓層
Layout 是其次,最重要是 "無石"
Marksman 發表於 2011-10-11 12:38:42 | 顯示全部樓層
monsterken 發表於 2011-10-11 10:41
唔係呀!!!小弟係新手!!現時有沙豬,HSP油SC 及一架Team C SC

ICIC, hope to meet you soon in mx
 樓主| ford 發表於 2011-10-11 13:12:04 | 顯示全部樓層
希望jump位起跳斜d, 也不要太高,  否則jump位太高太直架車未上已經無咗份頭料.
做一個穿洞大垃圾鏟隔吓石仔,污低身汁好金嫁.
MXCLUB 發表於 2011-10-11 23:46:08 | 顯示全部樓層
我返左黎喇
Moonsideryan 發表於 2011-10-12 01:50:43 | 顯示全部樓層
回復 MXCLUB 的帖子

Welcome!