RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: mortarheadd
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產4PK!笑死我啦!

rcfire 發表於 2011-11-15 22:55:23 | 只看該作者
依支控用起来无咩问题, 我就用紧,山寨野都分9等,师兄吾使甘劳气,用过等d玩家做下review拉,你吾做白老鼠,吾该行埋一边,因为无用过有咩发言权阿。本人比较对一些山寨人物比较气愤,例如某些用只山寨眼以为看到全世界的人,企住来厄尿果d!
kevin-ysl 發表於 2011-11-15 23:05:21 | 只看該作者
對於山寨二字...我絕無意見...
我用飛夢系列嘅發射接收都年幾兩年...
冇jam冇盛~~~
反正佢只係一個穀...除此之外...
咪又係gt3b一隻~~~
其實各位車友...無謂為左呢d小事動氣啦~~~
用過好咪比個"讚"囉....衰嘅~~香港人習慣點做嫁啦~~~
joey04220422 發表於 2011-11-15 23:05:25 | 只看該作者
好好笑
s.y.kwok 發表於 2011-11-18 20:14:44 | 只看該作者

師兄,如果連呢類產品都要買黎試咗至有"發言權",
咁"禁毒常務X員會"或定立"危險藥物使用/管有"嘅條例咪要找道友比意見???
況且,現在只是討論而已........
"山寨"產品嘅定義,唔多唔少與"品質差"及"抄襲"有關,
即使品質合格,抄襲是應該的????
還理直氣壯,没發覺到問題所在,才是最大問題
coollookpa 發表於 2011-11-18 23:35:17 | 只看該作者
請問支控有說明是4pk嗎?只不過是外型有很少相似,如偉大祖國要"山寨"4PK唔使做到得2成相似吧,大家唔好咁勞氣啦
mkevin 發表於 2011-11-19 00:15:00 | 只看該作者
Allan007 發表於 2011-11-15 12:56
呢支野都曝左光好耐啦,前日出KWS響街口新開果間見好似已經有得賣。
問題係面對中國呢個山寨大國,我地應該 ...

認同