RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: wmej1
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你都估唔到的事情竟然發生在月野倉

MNP 發表於 2012-5-23 13:38:30 | 只看該作者
其實狗小便個鎮氣味唔散真係幾難頂, 由其係下天.....超 "壓"
WC118 發表於 2012-5-23 14:14:06 | 只看該作者
場主 到現在都未有回應.
rcmodel 發表於 2012-5-24 02:48:36 | 只看該作者
如果有養蛇同悉翼 帶唔帶得入去. 佢地細細條 唔咬人 好聽話架
個樣又可愛
steventong 發表於 2012-5-24 12:07:00 | 只看該作者
我讚成硬性規定相隔一時段全埸休息10分鐘,好讓員工及大家歇一下或做洒水動作.好似MX Club 咁
LALI_WAREHOUSE 發表於 2012-5-24 23:58:01 | 只看該作者

利益申報先,身為場主,自己都養咗三隻小狗十幾年,對於寵物可能產生對其他人嘅影響完全明白,已知情况下,對於當日出現之兩隻小狗表現亦感到满意,小狗無亂走,亂吠,狗主亦有負應付責任,以我覺得,當日兩隻都係乖既小狗。
我哋認為寵物如產生不良行為乃係主人教導嘅責任,我哋亦唔知道其他寵物乖唔乖,如大丹狗,四腳蛇,蛇等……
因為寵物令人有争拗,基於以下理由,寵物之安全,衛生及健康問題
請各位不要再帶寵物入倉了
赤目軍馬 發表於 2012-5-30 21:41:40 | 只看該作者
香港人比D氣量吧!
cytnet 發表於 2012-5-31 18:06:05 | 只看該作者

帶狗去都要睇好自己隻狗不要給別人麻煩
mansiu 發表於 2012-5-31 18:25:41 | 只看該作者
各位,當日我也在場,亦有和那兩隻狗仔玩,但果時隻狗仔痾完後狗主亦在場,亦沒有人去即時清理,現場而且有油車師兄踩到不察覺,印到間房好多屎印,成間房係屎味,試問比係你地會點???
mansiu 發表於 2012-5-31 18:54:51 | 只看該作者
師兄,我已即時逃離現場了,但原來我的相機袋亦印有。。。
PKKC 發表於 2012-5-31 18:57:45 | 只看該作者
師兄,大氣層的臭氧是大家避免不到的,而這事是可以避免。比意見中恆d好
snowsenki 發表於 2012-5-31 19:05:23 | 只看該作者
我自己有玩車、有養狗、有食煙。
重點係、唔好影嚮度人、呢様最基本Ge野都唔識的話
同大多數Ge内地人有分咩?
PKKC 發表於 2012-5-31 19:16:22 | 只看該作者
回復 snowsenki 的帖子

Agreed!
cytnet 發表於 2012-5-31 21:34:25 | 只看該作者
既然你海量之心,擁有宇宙般的嗅覺狹窄心胸,心中連一兩隻小狗都放不下,雖然狗主也有不對但大家看到你的言詞大家都可以想想你是個什麼的人樣,還請你在留在只有自己的地方內整車
cytnet 發表於 2012-5-31 21:45:37 | 只看該作者
回復 cytnet 的帖子

我就唔知版主讀乜野書喇開口埋口就垃圾唔知係佢老師教佢丫定係佢亞媽教落既!仲有佢果種自以為事既孤僻性格,我諗佢都係自己租一間房自己玩好喇
exige 發表於 2012-5-31 22:56:36 | 只看該作者

由於近日很多討論關於南瓜車隊在月野倉的行为,本車隊有以下回應:

1.本隊隊員同意遵守大會規定場内禁煙,我本人不吸煙也很怕煙味
2.上星期6时50分隊友們已經收車,但有其他玩家繼續玩車與本隊無關
3.小狗便便影响各車友深表歉意,由於場地新規定不能帯任何動物進車場,因此同類事情不會再發生。
4.跨賽道是小弟的問题與隊友無關,向場主,工作人員及影响到的車友講聲sorry!

小弟也留意到有些玩家可以改進的地方:

1.場内有个像老板的人在抽雪茄,大口大口的噴......
2.有些車友在台上對工作人員説三道四,玩家都满身大汗请将心比心,工作人員已經很辛苦了。
3.工作人員拾車時請勿加油門
4.大臺有工作人員時勿加油門

其實大家都是熱愛RC才会有要求,相信場主可综合各方意见,请大家不要言論激。
,本車隊支持各大車場及賽事,祝月野倉業務蒸蒸日上!
                                                                                          南瓜隊長DICK                     
mansiu 發表於 2012-5-31 23:13:51 | 只看該作者

回復 applelee123456 的帖子

你都幾野蠻架喎
TKOFANS 發表於 2012-6-1 00:00:39 | 只看該作者

回復 steventong 的帖子

我讚成硬性規定相隔一時段全埸休息10分鐘,好讓員工及大家歇一下或做洒水動作.好似MX Club 咁

support