RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: godflower
打印 上一主題 下一主題
收起左側

星期日車手的樂與怒

kamlo713 發表於 2012-6-1 09:20:28 | 只看該作者
嘩嘩啦.........................
 樓主| godflower 發表於 2012-6-1 22:13:16 | 只看該作者
就呢個post小弟作出一d回應.....
1.首先小弟開這post目的是個人所見所聞,並不是向某人仕,某車隊,作出針對請大家不要誤會,因為小弟跟大部份人也不熟,更唔知有車隊在場....
2.有些車友可能言論比較"激",所以希望大家心平氣和OK....
3.我相信LaLi會睇到呢個post作出一些改善方法
4.對於有人在台上向工作人員說3道4,,,,當然希望大家体諒一下在場工作人員,(我自己親身行過落場,係好熱同好多野咬,又要比車彈起泥射)一d都唔好受,有時多車真係未必第一時睇到去執車,將心比心車友們!!!!体諒工作人員,沒有他們我地唔會玩得咁順暢.......
此post都吹左一星期....應該到此為止
希望大家星期六,曰帶住好心情去LaLi玩呀.....我星期曰車手,只可星期曰同各師兄飛車啦!!到時見
赤目軍馬 發表於 2012-6-1 23:50:12 | 只看該作者
忘了吧,有冇師兄星期日去飛過,我架赤蛇又來了!
赤目軍馬 發表於 2012-6-2 12:20:28 | 只看該作者
有死錯,無放過,hahaha!!!!
kamlo713 發表於 2012-6-2 13:48:20 | 只看該作者
最爛的applelee123456都消失無影無蹤 從此太平