RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: sammyon
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有邊隻靚D摩打玩飄移正?可以介紹下嗎

關閉 [複製鏈接]
[肥佬] 發表於 2012-8-9 20:09:22 | 只看該作者
我強烈重申一次
Hong Kong Drift Jam 唔係兩位偉高車手攪既比賽
係我地 (銀牙Drift) 全隊員攪既比賽
Waigo Hobby 只係贊助我地既獎杯
別無它樣
呢個比賽既所有運作,過程,結果
係完完全全同Waigo Hobby ,仲有兩位偉高車手既身份冇關
[肥佬] 發表於 2012-8-9 20:25:22 | 只看該作者
其實點解會咁少有經驗既師兄係度出聲
解答新手問題呢個黎講呢.....

其實因為rc drift 呢樣野好講個人手勢
而去設定車架...
好多玩得耐既朋友對好多設定上既野都仲摸不著頭腦
點會亂教新人...所以先咁少出聲

有d新手成日會講咩咩人教佢點set 點買
往往其實果個咩咩人只係玩過快車
未玩過Drift...咁樣唔識又教人既答案
各位會渴望得到嗎...倒不如出少句聲等佢自己摸吓
有心玩就會玩...唔可以話冇人教就話唔玩...
冇話小唔小圈子...跟本RC 就係小圈子...
RC Drift 就更加小到不得了
mike1997 發表於 2012-8-9 20:32:02 | 只看該作者
sy kwok 你真系好麻煩,好心你收收聲,人地講又關你事,之前都見你小小野都吊到人飛起,你覺五覺你好Q煩
kkchung 發表於 2012-8-9 22:17:14 | 只看該作者
這 Post 是我鎖的!再這樣下去又有機會變成無意義的爭吵....沒完沒了!

雖然我不懂 Drift 我也相信不同人也有不同調整方向需求。但也希望能多些玩 Drift 的師兄能總量回文指點一下新人一些基本的東西。也希望一些人不要再在技術討論爭拗xxxx,真的很煩。有什麼要爭拗請私下約出來處理!